Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Aποκαλύφθηκε το όνομα του «βασιλικού μωρού»

Τέσσερις ημέρες μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, η οικογένεια ανακοίνωσε το όνομά του: Πρίγκιπας Λούις Άρθουρ Τσαρλς.


Το ζεύγος είχε προηγουμένως ενημερώσει την Βασίλισσα και την υπόλοιπη οικογένεια για το όνομα του βασιλικού βρέφους.

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού του, τον 69χρονο πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα του, τον 35χρονο πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον 4χρονο αδελφό του πρίγκιπα Τζορτζ και τη δίχρονη πριγκίπισσα αδελφή του Σάρλοτ.

Είναι το τρίτο εγγόνι του πρίγκιπα και διαδόχου του βρετανικού θρόνου Κάρολου και το τρίτο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, η οποία το Σάββατο γιόρτασε τα 92α γενέθλιά της. Οι βρετανοί βασιλείς έχουν άλλα τρία δισέγγονα από την 67χρονη κόρη τους πριγκίπισσα ‘Αννα.

Με τον ερχομό στον κόσμο του μωρού, ο 33χρονος αδελφός του Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι, που θα παντρευτεί στις 19 Μαΐου την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ από την Καλιφόρνια, θα λάβει την έκτη θέση στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.