Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Τα ζώδια της Κυριακής 29 Απριλίου





ΚΡΙΟΣ

Η επαγγελματική σας κατάστασή σήμερα παρουσιάζεται σε ανεβασμένα επίπεδα, χωρίς να σας ανησυχεί κάτι ιδιαίτερα. Έχετε βάλει τους στόχους σας σε ένα καλούπι το οποίο ελέγχεται ανά πάσα στιγμή, ώστε να αποφύγετε τις διαρροές που τυχόν υπάρξουν στο μέλλον. Οι συνεργάτες σας σήμερα θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, εφόσον εσείς τους δείχνετε εμπιστοσύνη και μία ευγενής άμυλα σας χαρακτηρίζει ως δυναμικούς και οξυδερκείς ανθρώπους. Η εύθυμη ερωτική διάθεση σας μέσα στις σχέσεις σας και θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα, όσα έχετε προγραμματίσει να κάνετε με ανθρώπους που αγαπάτε, θα είναι ένα δείγμα αγάπης από σας. Προσοχή όμως στα έξοδα σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα λόγω της ψυχολογίας σας η οποία βρίσκεται σε μία ένταση προσέξτε τις εντάσεις που θα παρουσιαστούν, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα, διότι θα σας αποτρέψουν από τον σκοπό σας. Οι συζητήσεις με τους συναδέλφου σας θα πρέπει να τις αποφύγετε, ισορροπήστε τον συναισθηματικό σας κόσμο και ηρεμήστε, διοχετεύοντας την ενέργειά σας σε δημιουργικές δραστηριότητες. Η αγάπη που θέλετε να δείξετε στον σύντροφο σας και οι σκέψεις που θέλετε να μοιραστείτε θέλουν προσοχή, διότι νιώθετε πίεση και άγχος, προσπαθήστε σήμερα να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρατήστε επιφυλάξεις στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν στον επαγγελματικό σας χώρο και παράλληλα για να προστατέψετε τον εαυτό σας, δείτε με πιο καθαρή ματιά όσα συμβαίνουν γύρω σας. Οι σκέψεις σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Η εμπιστοσύνη που έχετε ανάγκη να δείξετε σε κάποια πρόσωπα, δεν ενδείκνυται σήμερα γιατί μπορεί να μην έχετε την ικανότητα να αντιληφθείτε ποια είναι τα κατάλληλα να ανοιχτείτε. Η ευαισθησία του χαρακτήρα σας, δίνει την ευχέρεια στους άλλους να χειριστούν και να απορροφήσουν την ενέργειά σας, στραφείτε καλύτερα στην ενδυνάμωση του συναισθηματικού σας κόσμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματά σας που έρχονται σήμερα στην επιφάνεια σας χαρακτηρίζουν και μπορεί να θέλετε να κινηθείτε διαφορετικά από ότι οι άλλοι γύρω σας και έτσι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Περιορίστε την συμπεριφορά σας και βάλτε όρια όπου χρειάζεται. Αποφύγετε συζητήσεις και νέες συνεργασίες, διότι ο δρόμος που ακολουθείτε θα σας βγάλει σε αδιέξοδο αν δεν κάνετε προσεκτικές ενέργειες. Η ευαίσθητη αυτή συμπεριφορά εμφανίζεται και στην σχέση με τον σύντροφό σας, που από την μία αισθάνεστε ότι θέλετε να ακολουθήσετε κάτι καινοτόμο, από την άλλη δεν φτάνετε στο τέλος, αλλάζοντας πάντα πλεύση. Διοχετεύστε κάπου την ενέργειά σας ώστε να μην χρειαστεί αργότερα να λογοδοτήσετε, και να φέρει ως αποτέλεσμα την ψυχική σας ηρεμία.

ΛΕΩΝ

Η σταθερές σας αποφάσεις σήμερα θα βοηθήσουν αρκετά να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας, συλλέξτε όλες τις πληροφορίες που έχετε μέχρι σήμερα και επεξεργαστείτε τις με την πρέπουσα εστίαση, πριν πάρετε αποφάσεις, ώστε να φέρετε το θεμιτό αποτέλεσμα για την ανέλιξη σας. Οι άλλοι γύρω σας παρατηρούν ότι είσαστε ένα άτομο δυναμικό και παράλληλα έμπιστο, ώστε να εναποθέτουν τις ελπίδες τους πάνω σας. Κάποια αυστηρή συμπεριφορά μπορεί όμως να βγει στον συναισθηματικό σας τομέα, η οποία μπορεί να φέρει εντάσεις, κινηθείτε πιο ήρεμα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σήμερα δεν καλείται για υπέρμετρα ανοίγματα γι’ αυτό συγκρατηθείτε στις κινήσεις σας. Εξετάστε τις κινήσεις των ατόμων που σας περιβάλλουν στον χώρο εργασίας σας, αν αυτές θα βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις καινοτόμες ιδέες που έχετε προτείνει. Οργανωθείτε καλύτερα διότι υπάρχουν ανοιχτές μικρές οπές που μπορεί να αλλάξουν πλεύση στα σχέδια σας. Το μόνο που έχετε σήμερα να κάνετε είναι να δείτε με συνείδηση όσα σας έφεραν καθυστέρηση στα επαγγελματικά. Στα ερωτικά σας σήμερα μία ειλικρινή διάθεση οδηγεί τα πράγματα σε μία ισορροπία. Τα συναισθήματα είναι ξεκάθαρα και βρίσκουν προσοδοφόρο έδαφος για να βελτιώσετε αρκετά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα τα συναισθήματά σας μπορεί να μην είναι σταθερά και έτσι σας προκαλούν προβλήματα στην αντιμετώπιση των δυσκολιών. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας σε ψηλά επίπεδα χωρίς να έχετε την απαίτηση να δώσετε τις τελικές απαντήσεις σήμερα. Αφήστε τις για άλλη μέρα. Η κούραση και ο φόρτος εργασίας σας βγαίνει και στον ερωτικό σας τομέα. Οι συζητήσεις που θέλετε να κάνετε με τον σύντροφό σας δεν θα διαλευκάνουν θέματα. Εστιάστε σήμερα στον εαυτό σας, κάνοντας τον απολογισμό που πρέπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι απαραίτητες σήμερα για να σας βοηθήσουν και στην εξέλιξη της εργασίας σας. Μπορείτε να πάρετε μέρος, εξάλλου θα σας ανταμείψουν κατάλληλα στο μέλλον και τώρα μπορούν να διεξαχθούν με κάθε επιτυχία. Μπορεί να προκύψουν νέες συνεργασίες και κυρίως γυναικείου φύλλου που θα σας αρμόζουν κατάλληλα σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Η μέρα σας δίνει όλες τις προϋποθέσεις να κυλήσει ευχάριστα με τον σύντροφό σας, όμως φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί αν αυτό χρειαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σήμερα δεν έχει τον καλύτερο τόνο για σας, επηρεάζοντας τον ψυχικό σας κόσμο με κάποια απρόοπτα, μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να σας επηρεάζουν τόσο, έχετε πάντα την αγάπη του ρίσκου της αλλαγής και αυτά τα στοιχεία θα σας οδηγήσουν σε μια νέα αρχή και νέους ορίζοντες. Η θετική πλευρά της ημέρας για σας, θα εμφανιστεί στον συναισθηματικό σας τομέα, που μπορούν να γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, ώστε να εξωτερικεύσετε όσα νιώθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα οι ενασχολήσεις θα είναι αντλούμενες από μία χαρούμενη διάθεση. Τα πράγματα θα πάρουν μία θετική τροπή, υπάρχουν πρόσωπα που θα εκτιμήσουν την οξυδέρκεια σας και την οργάνωση σας με αποτέλεσμα να κατακτήσετε μία σημαντική και αναντικατάστατη θέση ιδιαίτερα μέσα στον χώρο εργασίας σας. Η αρμονία των συναισθημάτων σας θα βοηθήσουν στην κατανόηση θεμάτων που υπάρχουν, έτσι ώστε να επιλυθούν. Η επίσκεψη σε ένα φιλικό περιβάλλον θα σας χαλαρώσει και θα σας προσφέρει ηρεμία και ευχαρίστηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εντάσεις όλο αυτό το διάστημα και ο λόγος του ότι έχετε επωμιστεί ένα μεγάλο μέρος υποχρεώσεων σας έφερε στην αλλαγή της διάθεσης σας. Προσπαθήστε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε όλη αυτή την κατάσταση. Ίσως η επαφή με την φύση σας δώσει μία νέα πνοή και δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Η επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας προσφέρει την ζεστασιά που χρειάζεστε σήμερα. Ο κύριος στόχος σας πρέπει να είναι η σύνδεση με τον εσωτερικό σας εαυτό. Στις σχέσεις σας ο οδηγός σας σήμερα θα είναι το ένστικτο σας, το οποίο πρέπει να ακολουθήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις που σας αφορούν, θα είναι με καθαρή σκέψη και η φαντασία σας θα λειτουργήσει ως οδηγός των πρωτοπόρων ιδεών σας. Οι συμφωνίες που έχετε στο προσκήνιο εδώ και καιρό σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να τις διεκπεραιώσετε, έχοντας κάνει πάντα τον απαιτούμενο έλεγχο που χρειάζεται. Η μέρα θα κυλήσει όμορφα με τον σύντροφο σας. Τα πράγματα θα αλλάξουν θέση όταν επιτρέψετε σε τρίτο πρόσωπο να εισχωρήσει για οποιονδήποτε λόγο. Να θυμάστε ότι τα θέματα που έχουν εμφανιστεί μεταξύ σας, είσαστε οι μόνοι που μπορείτε να δώσετε την κατάλληλη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.