Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Τα ζώδια της Πέμπτης 26 Απριλίου 2018



ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση που σας διακατέχει σας δίνει την ανάλογη ενέργεια, ώστε να κινηθείτε δυναμικά στον χώρο της εργασία σας και οι συνεργασίες σας θα πάρουν την τροπή που πρέπει, η εξέλιξή σας θα γίνει με σταθερά βήματα. Η εικόνα που εκπέμπετε στους γύρω σας είναι δυναμική και ταυτόχρονα μη πτοημένοι σε κάθε πρόκληση που θα δεχθείτε. Η εύθυμη και χαρούμενη διάθεση που διαχέετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον και κυρίως στον ερωτικό σας σύντροφο, σας δίνει το κίνητρο για να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προκαταλήψεις του παρελθόντος δεν πρέπει να λάβουν θέση στον χώρο εργασία σας, διότι θα σας επηρεάσουν με αποτέλεσμα να δώσετε το έναυσμα για να υπάρξουν εντάσεις ιδιαίτερα σε συνεργασίες. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε και να αποφύγετε εντάσεις που θα επέλθουν από την συναισθηματική σας φόρτιση, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και σκέψεις. Θυμηθείτε ότι είσαστε από τα πιο εργατικά ζώδια τα οποία στο τέλος ανταμείβονται γι’ αυτό. Τα συναισθήματά σας σήμερα είναι ανεξέλεγκτα και ένα βαθύτερο στίγμα ζηλοτυπίας ίσως εμφανιστεί, κάνοντας τον σύντροφό σας να δυσανασχετήσει και ταυτόχρονα να φορτίσει το κλίμα μεταξύ σας. Προσέξτε την κτητικότητα και την ευαισθησία που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί στις κινήσεις σας, διότι οι ψυχικές πιέσεις που ίσως δεχτείτε αποπροσανατολίσουν την σκέψη σας και φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που αναμένετε. Χρησιμοποιήστε τα λόγια σας σωστά και πλησιάστε τα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν. Ο χρόνος σήμερα θα είναι αυτός που θα σας πιέσει και θα θελήσετε να χαλαρώσετε με το ταίρι σας, ζώντας πιο ανάλαφρες στιγμές. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σας να φροντίσετε τους άλλους σας βγαίνει έντονα και στο επαγγελματικό σας χώρο και οι κινήσεις σας είναι γεμάτο ενδιαφέρον προς τους συναδέλφους σας, οι οποίοι το εκλαμβάνουν και θα σας ανταποδώσουν. Προσέξτε την οικονομική σας διαχείριση, διότι ο τρόπος αυτός ίσως που χρησιμοποιείτε προβεί σε αρνητικές συνέπειες για σας. Η ερωτική σας ζωή έχει όλα τα προσόντα να περάσει ευχάριστες στιγμές, όμως μην αφήσετε να σας παροτρύνουν αρνητικές σκέψεις του νου, σε καταστάσεις που δεν υπάγονται στην πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

Οι δυσκολίες που μπορεί να περάσετε σήμερα στον επαγγελματικό τομέα θα σας πιέσουν και θα ανατρέψουν τον ψυχικό σας κόσμο, φορτίζοντάς σας αρκετά. Το μόνο που σας μένει είναι να πάρετε αυτή την αδυναμία και να την μεταφράσετε σε θετική ενέργεια και δράση. Τα αισθήματά σας και η ψυχική σας ζωτικότητα λειτουργούν αρμονικά, βοηθώντας σας να δραστηριοποιηθείτε στα συναισθηματικά σας και να περάσετε μία ευχάριστη ημέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος δεν είναι σε θέση να δεχθεί εντάσεις και κάθε τι που παρουσιάζει κίνδυνο. Γι’ αυτό σήμερα ίσως η επιλογή να μείνετε στο σπίτι, το οποίο σας προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεστε, είναι η κατάλληλη λύση για σας. Μην ξεχνάτε ότι το στοιχείο της οργάνωσης και της καθαρής σκέψης που σας διέπουν, σας δίνουν την ικανότητα να περνάτε κάθε δυσκολία που σας παρουσιάζετε. Προσπαθήστε να βάλετε στην πραγματική τους διάσταση τα προβλήματα και να απαλλαγείτε από τις υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί όλο αυτό το διάστημα, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας. Αυτός ο τρόπος θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε συναισθηματική πληρότητα και ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα σας δίνετε η ευκαιρία να εξετάσετε με κάθε λεπτομέρεια τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στον επαγγελματικό σας τομέα και να καθορίσετε τον τρόπο λειτουργία σας, ώστε η εξέλιξη να στηρίζεται σε σταθερές βάσεις. Να θυμάστε ότι πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο για την πραγματοποίηση των στόχων σας. Η επιδίωξη να βρεθείτε σε χώρους που σας ταιριάζουν και σας βοηθούν να επικοινωνείτε με τους γύρω σας θα είναι σε μεγάλο βαθμό σήμερα, με αποτέλεσμα να σας αλλάξουν την διάθεση, διασκεδάζοντας και φεύγοντας από τα στερεότυπα της καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας και μην αφήσετε την διάθεση σας να σας επηρεάσει στον χώρο εργασία σας, κάνοντας κυκλοθυμικές κινήσεις οι οποίες θα σας φέρουν αντιμέτωπους με καταστάσεις και με πρόσωπα. Εστιάστε περισσότερο σε οικονομικά θέματα που αν τα χειριστείτε σωστά θα έχετε οφέλη. Κατευνάστε λίγο τον δυναμισμό σας και σκεφτείτε ομαδικά, θα δείτε ότι θα υπάρξουν θεμιτά αποτελέσματα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφο σας και μετατρέψτε τις σε δράση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τάση αισιοδοξίας σήμερα είναι έντονη και γίνεται οδηγός σας για να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε δυσκολίες προκύψουν. Ο τρόπος σκέψης σας είναι θετικός και βοηθάει στην επαναξιολόγηση των πλάνων σας, για την πρόοδο της εργασίας σας, τα οποία απαιτούν πυγμή και αποφασιστικότητα. Στα συναισθηματικά σας η μέρα σας μπορεί να κυλήσει όμορφα, παράλληλα εσείς θα πρέπει να μετριάσετε το άγχος, διότι μπορεί να προκύψουν εντάσεις ανάμεσά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική φόρτιση που έχετε όλον αυτόν τον καιρό είναι ικανή να ανατρέψει τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας χώρο, κάνοντάς σας πιο επιρρεπείς και ανασφαλείς στις αποφάσεις που είναι να λάβετε αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να είστε πιο προσγειωμένοι σε τυχόν έκτακτα γεγονότα, διότι μπορούν να σας αποπροσανατολίσουν από τον προγραμματισμό σας. Προσέξτε περισσότερο στην προσωπική σας ζωή, γιατί μπορεί ψάχνοντας την αγάπη, να εναποθέσετε τις ελπίδες σας σε άτομα που ίσως σας προδώσουν στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ρουτίνα της καθημερινότητας, σας κουράζει και σας ωθεί σε παρορμητικές κινήσεις για να ξεφύγετε από αυτήν. Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμο που οι συνέπειες αυτού θα είναι δύσκολες αν δεν προσέξετε. Αφήστε την μέρα να περάσει χωρίς ένταση και ίσως συμβεί ένα συμβάν που θα σας φέρει την θετική ανατροπή των πραγμάτων, κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο, απλά διαχειριστείτε την κατάσταση ώστε να υπάρξει η υποδομή να το εκμεταλλευτείτε. Η τάση να εμβαθύνετε στην πορεία της σχέσης σας μπορεί να σας φέρει σε αδιέξοδο, λόγω της επιβαρυμένης ψυχολογίας σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η άσχημη ψυχολογία σας δεν βοηθάει να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και όλα σας φαίνονται πιο δύσκολα. Απλά δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Έχετε την ευχέρεια εξάλλου να διορθώσετε και να χειριστείτε κατάλληλα τις καταστάσεις, χρησιμοποιώντας λίγο την φαντασία σας και την ικανότητα της επικοινωνίας για να σας βγάλουν από αυτήν την αδιέξοδο. Στον επαγγελματικό σας χώρο αποφύγετε αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον σας. Στην προσωπική σας ζωή μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν έχετε από κάπου να πιαστείτε. Αφήστε την μέρα να κυλίσει ομαλά χωρίς πολλές σκέψεις, απλά εστιάστε στον εαυτό σας να του δώσετε το καλύτερο, εξάλλου σας αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.