Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Η ομολογία της 22χρονης για το νεκρό βρέφος στη Νέα Σμύρνη

Γέννησε μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματος που μένει με την μητέρα της
Ένταλμα σύλληψης για κακούργημα σε βάρος της 22χρονης μητέρας του νεογέννητου μωρού που βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη, εξέδωσε ο ανακριτής που ανέλαβε την υπόθεση.


Σε βάρος της νεαρής μητέρας ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της παιδοκτονίας μετά τη διαβίβαση στον εισαγγελέα, χθες το απόγευμα, της δικογραφίας που σχημάτισε η Αστυνομία για την υπόθεση, καθώς η ίδια η κατηγορουμένη νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορουμένη φέρεται να ομολόγησε πως γέννησε μόνη της το μωρό.

Η 22χρονη φέρεται να ομολόγησε πως γέννησε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματος που μένει με την μητέρα της.

Όπως η ίδια ισχυρίστηκε πανικοβλήθηκε έκοψε τον ομφάλιο λώρο του μωρού με ψαλίδι.

Η 22χρονη στη συνέχεια φέρεται να το τύλιξε σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και το πέταξε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου στον ακάλυπτο πάνω στο δίχτυ-τέντα.

Είχε καταφέρει να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της, λόγω των περιττών κιλών της. Αποτέλεσμα, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε να μην καταλάβει κανείς πως περίμενε μωρό.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη της ψάχνοντας πόρτα- πόρτα όλους τους ενοίκους των πέντε πολυκατοικιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στο βρέφος έδειξε ότι γεννήθηκε υγιές, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, πέθανε 12 ώρες μετά τη γέννα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, πήραν δείγμα DNA από την 22χρονη και το συνέκριναν με αυτό του μωρού με θετικά αποτελέσματα.

Η φοιτήτρια, έπειτα από την εξέτασή της από αστυνομικούς, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.