Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Αραβανή!

Ο σύντροφός της Νίκος Οικονομόπουλος ήταν πάνω στην πίστα

Τους μάτιασαν! Την ώρα που ο αγαπημένος της διασκέδαζε τον κόσμο τραγουδώντας στο Κέντρο Αθηνών, η Ευαγγελία Αραβανή μεταφερόταν εσπευσμένα στο νοσοκομείο!


Η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars» χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγες ώρες το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς τον Νίκο Οικονομόπουλο στο πλευρό της... Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στη δουλειά του, αγνοούσε την κατάσταση της αγαπημένης του και ενημερώθηκε αργότερα, όταν όλα πλέον ήταν... under control!

Την είδηση για την κατάσταση της υγείας της έκανε γνωστή η ίδια η παρουσιάστρια, μέσα από τα instastories, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της με τον ορό στο χέρι. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη, όμως οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η όμορφη ξανθιά αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν έξω με φίλους και λιποθύμησε μπροστά τους. Αμέσως κινητοποιήθηκαν για να την οδηγήσουν στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τέλος καλό, όλα καλά, όμως, καθώς στο πρώτο διαδικτυακό μήνυμα (μικρή φωτό) μετά την αδιαθεσία της η Ευαγγελία έγραψε «Ολα καλά. Τα φάρμακα έκαναν το θαύμα τους. Ετοιμη για δουλίτσα», ανεβάζοντας και μια φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να κλείνει το μάτι... πονηρά σε μια προσπάθειά της να καθησυχάσει όλους όσοι ανησύχησαν. Και ήταν πολλοί αυτοί που έσπευσαν με μηνύματα να τη ρωτήσουν τι της συνέβη και να της ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.