Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Τα ζώδια της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2018



Κριός

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης σε τρίγωνο με τη Σελήνη σήμερα ενεργοποιεί καταστάσεις που υπάρχουν εδώ και καιρό, όμως εσείς βάλτε τα δυνατά σας σήμερα ώστε να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και να φροντίσετε περισσότερο τις προσωπικές σας σχέσεις. Είναι σημαντικό να έχετε καλή επικοινωνία με τους γύρω σας και να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν. Οι συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα και να βοηθήσουν θέματα που σας απασχολούν.

Ταύρος

Σήμερα εκμεταλλευτείτε την ημέρα ώστε να έρθετε κοντά με άτομα που αγαπάτε, να περάσετε καλά μαζί τους, μπορείτε να εστιάσετε σε σημαντικά θέματα στη ζωή σας αλλά και να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, η συμφιλιωτική σας διάθεση μπορεί να διορθώσει κάθε θέμα που έχει υπάρξει στις σχέσεις σας. Προσέξτε μόνο τα έξοδα σήμερα όσο μπορείτε.

Δίδυμοι

Σήμερα το σημαντικό είναι να προσεγγίσετε σωστά άτομα που αγαπάτε και να με περάσετε καλές στιγμές μαζί τους, επικοινωνήστε περισσότερο και ξεπεράσετε θέματα που μπορεί να σας έχουν απομακρύνει τον τελευταίο καιρό. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα με καλύτερη διάθεση και προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε όσους αγαπάτε ώστε να εξωτερικεύσετε όσα νιώθετε και να βελτιωθούν καταστάσεις που αντιμετωπίζετε, ακόμα και αν κάποια πράγματα είναι περίπλοκα, όλα μπορούν να βρουν τη λύση τους αν τα δείτε με μία διαφορετική οπτική.

Καρκίνος

Η διάθεσή σας σήμερα σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τη μέρα σας όπως και τις σχέσεις σας με τους άλλους, φροντίστε να περάσετε αρκετές στιγμές με άτομα που αγαπάτε, είναι κατάλληλη μέρα για να ξεπεράσετε θέματα που σας απασχολούν όπως και παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει το τελευταίο διάστημα. Έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε θέματα του παρελθόντος αλλά και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με άτομα που αγαπάτε, επικεντρωθείτε σε όσο μπορείτε σήμερα να βελτιώσετε, όμως μην πιέζετε τους άλλους σε όσα μπορεί να μην έχουν διάθεση να κάνουν.

Λέων

Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους μετράει, ιδιαίτερα όταν αφορά προσωπικές σχέσεις στη ζωή σας, μπορείτε να επαναξιολογήσετε κάποια πράγματα ιδιαίτερα πριν προβείτε σε συζητήσεις. Κάντε το πρώτο βήμα σήμερα ώστε να βελτιώσετε καταστάσεις, η ευελιξία σας μπορεί να βοηθήσει αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις, έτσι προσπαθήστε να βρείτε ένα νέο τρόπο να πλησιάσετε τους άλλους γύρω σας.

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να παρατηρήσετε αλλά και να κατανοήσετε περισσότερα για τους άλλους, κάτι που θα βοηθήσει αρκετά τις σχέσεις σας, όμως σίγουρα θα πρέπει να αναζητήσετε λύσεις σε θέματα που αντιμετωπίζετε, ιδιαίτερα μέσω συζητήσεων που σήμερα μπορούν να βελτιώσουν αρκετά πράγματα. Φροντίστε όμως να ακούτε περισσότερο όσα έχουν και οι άλλοι να σας πουν και να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση όπου πρέπει.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να θέλετε να κάνετε αρκετά πράγματα και αρκετές να είναι και υποχρεώσεις σας, όμως εστιάστε στις προσωπικές σας σχέσεις που μπορείτε να βελτιώσετε και να αντιμετωπίσετε θέματα που υπάρχουν πλέον στη ρίζα τους, περάστε ευχάριστες στιγμές με όσους αγαπάτε και κρατήστε μία διαφορετική στάση απέναντι σε όσα σας έχουν δυσκολέψει τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα αν υπήρξαν εντάσεις βρείτε τον τρόπο να βελτιώσετε σήμερα σχέσεις γιατί μπορείτε, η στάση σας μετράει!

Σκορπιός

Η Αφροδίτη σήμερα θα βελτιώσει τη διάθεσή σας και κατ’ επέκταση τις σχέσεις σας που πρόκειται να επηρεαστούν θετικά σήμερα, η δική σας στάση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όσα σας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα, όλα μπορούν να κυλήσουν πολύ θετικά για σας. Χαλαρώστε λίγο και διασκεδάσετε περισσότερο με όσους αγαπάτε, διώχνοντας έτσι το άγχος που έχετε ιδιαίτερα για οικονομικά ζητήματα.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα σας ωθήσει να βρεθείτε περισσότερο με κοντινά σας πρόσωπα αλλά και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε περισσότερο με όσους αγαπάτε και βρεθείτε με πρόσωπα που σας κάνουν να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και που μπορούν να κατανοήσουν όσα σας απασχολούν.

Αιγόκερως

Σήμερα βρεθείτε με πρόσωπα που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας και που αισθάνεστε ευχάριστα μαζί τους, φροντίστε αρκετά την επικοινωνία σας και προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί όπου πρέπει, ακόμα και αν τα πάντα δεν είναι ακριβώς όπως επιθυμείτε στην προσωπική σας ζωή σίγουρα σήμερα μπορείτε μέσω συζητήσεων να αλλάξετε πολλά, αρκεί να δείξετε περισσότερη κατανόηση αλλά και μία διαλλακτική στάση.

Υδροχόος

Ο τρόπος που μπορείτε σήμερα να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας μπορεί να βοηθήσει αρκετά στην προσωπική σας ζωή, είναι ιδανική μέρα για να περάσετε καλές στιγμές με όσους αγαπάτε, μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία ώστε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα αλλά και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με τους άλλους, η θετική σας διάθεση σήμερα βοηθάει αρκετά κάθε θέμα που αντιμετωπίζετε.

Ιχθύες

Ο Κρόνος σήμερα μπορεί να σας φέρει κάποια κυκλοθυμική διάθεση και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην συναναστροφή σας με τους άλλους, εκφραστείτε περισσότερο και εμπιστευτείτε σε κάποιο άτομο όσα νιώθετε, θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα θέματα που σας απασχολούν ιδιαίτερα σε σχέση με αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να μιλήσετε περισσότερο μαζί τους αλλά και ένα αξιολογήσετε καλύτερα τον τρόπο που μπορείτε να αντιμετωπίσετε θέματα που υπάρχουν, μία θετική διάθεση σήμερα μπορεί να βελτιώσει αρκετά πράγματα και η σωστή επικοινωνία να σας βοηθήσει πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.