Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Τραμπ προς Τσίπρα: «Ανακάμπτετε και αυτό είναι σημαντικό»

Στη σύνοδο των Βρυξελλών είχε την ευκαιρία σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Αμερικής  Ντόναλντ Τραμπ

Σειρά ολιγόλεπτων συνομιλιών είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία διεξήχθη στη σκιά του τρομοκρατικού χτυπήματος στη Βρετανία. Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

«Σε παρακολουθώ» , είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος απευθυνόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα κατά το ολιγόλεπτο τετ-ατετ που είχαν πριν την έναρξη της Συνόδου του ΝΑΤΟ. «Ανακάμπτετε και αυτό είναι εκπληκτικό» σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, για να προσθέσει «Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα με υπέροχους ανθρώπους».

«Είχα σήμερα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. κ. Ντόναλντ Τραμπ @realDonaldTrump στη Σύνοδο των Βρυξελλών» αναφέρει ο κ. Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter, η οποία συνοδεύεται και από μία φωτογραφία από τη συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.