Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Αστυνομικός ο ύποπτος για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά

Ανακρίνεται από την αστυνομία - Το χρονικό της υπόθεσης

Ένας αστυνομικός συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του svouranews.gr, ο ύποπτος φέρεται να συμμετείχε και στις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 52χρονου.

Μία κάμερα ενός περιπτέρου οδήγησε την αστυνομία στο να καλέσει ως ύποπτο τον αστυνομικό που ανακρίνεται εδώ και λίγες ώρες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Συναγερμός σήμανε μετά το νέο περιστατικό με νεκρό οδηγό ταξί, που βρέθηκε πυροβολημένος κοντά σε ένα ποτάμι.

Ο 52χρονος οδηγός ταξί βρέθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, περίπου 40-50 μέτρα μακριά από ο αυτοκίνητό του και έφερε τραύμα στον κρόταφο που προήλθε από 45άρι πιστόλι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση έχει προκαλέσει πανικό και ανησυχία, όχι μόνο στην περιοχή, αλλά και στις τάξεις των επαγγελματιών οδηγών, καθώς το συνδέουν με τη δολοφονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Κηφισιά.

Η αστυνομία ωστόσο δεν βιάζεται να συνδέσει το συμβάν με τον δράστη των Αθηνών και αναζητά περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος οδηγός ταξί ήταν πρόεδρος ενός εκ των συλλόγων ραδιοταξί στην περιοχή.

Περίπου στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής η οικογένειά του άρχισε να τον αναζητά. Αργότερα, ανησύχησαν και οι συνάδελφοί του, οπότε και άρχισαν να τον ψάχνουν, καθώς δεν απαντούσε στο κινητό του. 

Και παρά τις προσπάθειές τους να τον εντοπίσουν από το σύστημα GPS, τελικά το στίγμα του αυτοκινήτου του εντοπίστηκε μέσω Αθήνας. 

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.