Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Συγκλονίζει Ελληνίδα ηθοποιός: «Η μητέρα μου δεν ήθελε να συνεχίσει να ζει!»


Με συγκλονιστικά λόγια μιλά για την μητέρα της που «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγους μήνες γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότι έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη και δεν ήθελε να ζήσει μετά τον θάνατο του πατέρα της.

«Η μανούλα μου “έφυγε” το περασμένο καλοκαίρι, στις 10 Ιουλίου, και στις 11 Ιουλίου έπαιζα στην Ηλιούπολη… Λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά αυτό, βέβαια», λέει, στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού, η Κατερίνα Διδασκάλου.


Η ηθοποιός δεν κρύβει ότι η απώλεια της στοίχισε πολύ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η μάνα είναι μια πολύ σημαντική απώλεια, τώρα ένιωσα πραγματικά ορφανή», αλλά και ότι «θα παραμείνει στην μνήμη μας ευγενική και τρυφερή».

«Ήταν η μικρότερη από τα αδέλφια της, τα οποία, όλα, είναι μια χαρά, ακμαία, αλλά εκείνη ήθελε να “φύγει” οπότε έπρεπε να την απελευθερώσουμε με αγάπη… Ήθελε να “πάει” στον μπαμπά! 

Τη βλέπαμε ότι δεν ήθελε να συνεχίσει να ζει άλλο, μου το είχε πει, πολύ καθαρά. 

Μου έλεγε μετά τον θάνατο του πατέρα μας “δεν ήθελα να ζήσω ούτε μια ώρα μετά τον πατέρα σας”, απορούσε πώς είχαν περάσει 5 χρόνια και δεν είχε “φύγει”. Η μάνα είχε γερή κράση, δεν είχε κάτι άσχημο, απλά έπεσε στην πλήρη και πολύ βαθιά κατάθλιψη, μετά την απώλεια του πατέρα μας», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.