Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ο «Μαγεμένος Αυλός» Εγγυητήριο «συμβόλαιο» για το γαστριμαργικό σας ταξίδι



Δεν χρειάζονται πολλά λόγια όταν πρόκειται να αναφερθεί κάποιος στο «Μαγεμένο Αυλό», το ιστορικό αυτό εστιατόριο που εδώ και 56 χρόνια αποτελεί ένα μοναδικό, γεμάτο παράδοση Αθηναϊκό στέκι και ένα χώρο εστίασης που εγγυάται πως θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και εσείς τη δική σας γευστική ανάμνηση!!


Μαγεμένος Αυλός


Και αν οι επώνυμοι θαμώνες (Σ.Σ: από τον κορυφαίο Χατζιδάκι, το Μινωτή και το Χορν μέχρι τον Ελύτη, το Σεφέρη, Ντέμη Ρούσσο, τη Βουγιουκλάκη και φυσικά τις δεκάδες ακόμα φυσιογνωμίες από το χώρο των γραμμάτων, των τεχνών αλλά και της πολιτικής ζωής του τόπου) που πέρασαν και εξακολουθούν να περνάνε από το κατώφλι του «Μαγεμένου Αυλού», ήταν, είναι και θα είναι η πιστή απόδειξη πως το συγκεκριμένο εστιατόριο αποτελεί ένα διαχρονικό θεσμό, οι εξαιρετικές συνταγές ελληνικής και διεθνούς κουζίνας (π.χ το φοντύ τυριών, η πικάτα, το τουρνεντώ σωτέ, το φιλέτο κόζακ, το βιενέζικο σνίτσελ, η σαλάτα «Μαγεμένος Αυλός» κλπ) αποτελούν το εγγυητήριο «συμβόλαιο» για το γαστριμαργικό σας ταξίδι, ένα ταξίδι το οποίο πλην των γεύσεων, έχει ως συνοδοιπόρους του τις νότες από τις γλυκές μελωδίες που ακούγονται κάθε βράδυ μέσω ζωντανής μουσικής από μικρές ορχήστρες...

Απολαύστε και εσείς την ποιότητα που σας παρέχει ο «Μαγεμένος Αυλός», καθίστε στον πανέμορφο κήπο της Πλατείας Προσκόπων και αφεθείτε στη μαγεία της γεύσης και της μουσικής!!


Μαγεμένος Αυλός
Ο «Μαγεμένος Αυλός» ιδανική επιλογή και για δεξιώσεις.

Και για όσους από εσάς η πραγματοποίηση μιας δεξίωσης θεωρείται δύσκολη υπόθεση, ο «Μαγεμένος Αυλός» με την πολυετή εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την αγάπη με την οποία περιβάλλει όλες του τις δραστηριότητες αποτελεί εγγύηση επιτυχίας. Κάθε εκδήλωση, είτε στην αίθουσα, είτε στον καλαίσθητο κήπο ή όπου εσείς επιλέξετε, θα αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία καθώς ο «Μαγεμένος Αυλός» έχει πάντα τις λύσεις και τις προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν, από τη διακόσμηση και το ύφος της ατμόσφαιρας, μέχρι την κάλυψη του καλού service, του εξοπλισμού και φυσικά της διασκέδασης (πολλές προτάσεις για ζωντανά μουσικά σχήματα).


Κάντε κλικ εδώ να δείτε το καταπληκτικό μας μενού που προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια




Μαγεμένος Αυλός

jimys stasinopoylos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.