Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Προσοχή στους απατεώνες που υπόσχονται διαγραφή χρεών

Άνεργος έταζε «ρυθμίσεις» οφειλών με το αζημίωτο
Ο ένας μετά τον άλλο ξεπηδούν οι «αετονύχηδες» που σκαρφίζονται διάφορες κομπίνες προκειμένου να αρπάξουν χρήματα από οικονομικά πιεσμένους πολίτες.


Ενδεικτική είναι η περίπτωση ενός 40χρονου στην Κρήτη, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει 7.000 ευρώ από τρεις συντοπίτες του, υποσχόμενος ότι θα τους διαγράψει ληξιπρόθεσμες οφειλές της ΔΕΗ.

Ο εν λόγω άνδρας ήταν άνεργος και ισχυριζόταν πως έχει τις διασυνδέσεις και μπορεί να τους διαγράψει τις οφειλές... φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο.

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να εξαπατήσει έναν 37χρονο, έναν 41χρονο και έναν 58χρονο, οι οποίοι στη συνέχεια τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία.

Μάλιστα, χρειάστηκε να περάσουν οκτώ ολόκληροι μήνες για να εξιχνιαστεί η υπόθεση και να μπει τέλος στη δράση του, η οποία είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2016.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, που προσπαθεί τώρα να διαπιστώσει αν έχουν πέσει κι άλλοι οφειλέτες στα «δίχτυα» του 40χρονου.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.