Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟ ΚΑΡΥΔΗ!«Θα αυτοκτονήσω σε λίγες ημέρες αν...»

Απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του ο Ντίνος Καρύδης. 

Με μία σοκαριστική ανάρτησή του στο facebook το βράδυ της Τσικνοπέμπτης ο δημοφιλής ηθοποιός, πατέρας της πρωταγωνίστριας Σμαράγδας Καρύδη, προανήγγειλε την αυτοκτονία του στο τέλος αυτού του μήνα, σε περίπτωση που γίνει νέα περικοπή στη σύνταξή του!

«Αν στις 28/2 κοπεί κι άλλο η σύνταξή μου, έχω δύο κουτιά υπνοστεντόν. Με ένα ποτήρι νερό θα τα πιω όλα και να σας ζητήσω συγγνώμη. Ξέρετε γιατί...» ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε στον λογαριασμό του μαζί με μια φωτογραφία του, που απεικονίζει τον ίδιο ξαπλωμένο στο κρεβάτι του με τα μάτια κλειστά, σαν να έχει βυθιστεί σε λήθαργο.

Το μαύρο μαντάτο της προαναγγελίας της αυτοκτονίας του ηθοποιού έκανε τον γύρο των social media και ο σάλος που ξέσπασε στο διαδίκτυο προκάλεσε τεράστιο κύμα ανησυχίας στα καλλιτεχνικά στέκια και όχι μόνο. Κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινητοποιήθηκε άμεσα, σπεύδοντας στην οικία του ηθοποιού χθες νωρίς το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί συνομίλησαν μαζί του για αρκετή ώρα προκειμένου να εξακριβώσουν κατά πόσο εννοούσε όλα όσα έγραψε στο συγκλονιστικό post του στο facebook, αλλά εκείνος τους καθησύχασε λέγοντας ότι δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει.

Εκείνο που ήθελε πιθανότατα να πετύχει με την προαγγελία της αυτοκτονίας του σε περίπτωση νέων περικοπών στις συντάξεις ήταν να δείξει με έναν τρόπο θεατρικό πως οι συνταξιούχοι δεν μπορούν πλέον να τα βγάλουν πέρα με τόσο λίγα χρήματα.

Εσπασαν τα τηλέφωνα

Σε κάθε περίπτωση, το μεσημέρι της Παρασκευής τα τηλέφωνα στην οικία Καρύδη έσπασαν, καθώς συγγενείς, φίλοι και δημοσιογράφοι έψαχναν τον ηθοποιό για να τους κάνει έστω μία δήλωση για τη συγκλονιστική δημόσια δήλωση περί αυτοκτονίας.

«Μην ανησυχείτε. Ηταν ένα αστείο, από αυτά που κάνει καμιά φορά ο Ντίνος. Κακώς πήρε τέτοιες διαστάσεις και ανησύχησε ο κόσμος» δήλωσε στην «Espresso» η σύζυγος του ηθοποιού Τζούλια Αργυροπούλου. O δημοφιλής ηθοποιός, που ετοιμάζεται να ανέβει πάλι στο σανίδι με το θεατρικό έργο «Σνίτσελ με βότκα Τσέχωφ», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στην «Espresso» το 2009 ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Μιλώντας γι' αυτό και στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή έξι χρόνια μετά, το 2015, είχε παραδεχτεί πως επρόκειτο για μια κακή στιγμή, ένα λάθος. «Ισως από περιέργεια, ήθελα να δω τι γίνεται... εκεί πάνω» είχε πει τότε ο ηθοποιός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.