Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Σαλάτα με κριθαράκι, καρότο και φέτα

Πρωτότυπη και θρεπτική

Υλικά για 2-4 άτομα
1/2 κούπα κριθαράκι
2 καρότα κομμένα σε φέτες
150 γραμμάρια φέτα
Θυμάρι
Μαϊντανός
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι


Εκτέλεση
Βράζετε το κριθαράκι, το σουρώνετε και το κρυώνετε σε άφθονο τρεχούμενο νερό.
Καθαρίζετε, πλένετε τα καρότα, τα κόβετε σε φέτες και τα βράζετε για 10 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.
Κόβετε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβετε το βασιλικό και μαϊντανό.
Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζετε το κριθαράκι, τη φέτα, το βασιλικό, μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.