Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Λάτσης και Μποδοσάκης δίπλα σε άτομα με αναπηρία


Από Illuminati

Σε μία δημόσια πρόσκληση καλεί όλους μας το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, ο Κοινωφελής Οργανισμός Hellenic Hope και το Κοινωφελές Ίδρυμα Μποδοσάκη, για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στον δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης».

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ελληνικά, μη κερδοσκοπικά νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, καθώς και σε κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας.

Η χρηματοδότηση είναι σημαντική καθώς θα δοθεί στα άτομα με αναπηρία αλλά και στην κοινωνική ενσωμάτωση τους στην κοινωνία. Στην υποστήριξη ατόμων της τρίτης ηλικίας αλλά και στην ενίσχυση οργανώσεων παιδικής προστασίας.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017 στις ιστοσελίδες των χρηματοδοτών του Προγράμματος και όλοι οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες Οργανώσεις μπορούν να επικοινωνούν με τους χρηματοδότες του Προγράμματος στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των ιδρυμάτων
.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.