Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Πώς ΝαΠώς Να Εντοπίσετε Το Αυτοκίνητό Σας Χρησιμοποιώντας Το Smartphone Σας;


Νέα Μέθοδος Εντοπισμού Για Όλα Τα Βαλάντια
Έχετε επιστρέψει στον χώρο στάθμευσης και δεν θυμάστε που έχετε παρκάρει το αυτοκίνητό σας;


Ναι, όλοι γνωρίζουμε το συναίσθημα της σύγχυσης όταν περπατάμε σαν χαμένοι.

Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι για να παρακολουθήσουμε τα αυτοκίνητά μας, θα πρέπει να αγοράσουμε ένα ακριβό GPS. Θα πρέπει να πληρώσουμε για την εγκατάσταση, την ενεργοποίηση, καθώς και μηνιαίες συνδρομές για να απολαύσουμε αυτά τα προιόντα.

Αν θα μπορούσατε απλά να πάρετε το τηλέφωνό σας, να ανοίξετε μια εφαρμογή και να δείτε ακριβώς που είναι το αυτοκίνητό σας; Τα καλά νέα είναι ότι είναι πλέον δυνατόν στην Ελλάδα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια φθηνή μικροσκοπική συσκευή στο αυτοκίνητό σας και μία εφαρμογή.
Περί Τίνος Πρόκειται;

Είναι το TrackR, μια μικρή και διακριτική συσκευή στο μέγεθος ενός νομίσματος, καινοτόμο στην αγορά και τώρα διαθέσιμο στην Ελλάδα.




Όμως… Πώς Δουλεύει;

Πολύ εύκολα! Θα χρειαστείτε λιγότερο από πέντε λεπτά για να λειτουργήσει. Πρέπει απλά να το συνδέσετε με το smartphone σας και να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να το εντοπίσετε οποτεδήποτε.

Μετά πρέπει απλά να το κρύψετε στο αυτοκίνητο, ή στο μπρελόκ σας, στο πορτοφόλι σας ή σε οποιοδήποτε αντικείμενο θέλετε να εντοπίσετε.



Τώρα απλά ανοίξτε την εφαρμογή στο κινητό σας και θα δείτε την θέση της συσκευής σας. Αν χάσετε το αυτοκίνητό σας απλά επιλέξτε «εύρεση συσκευής» και θα δείτε τις συντεταγμένες του.

Σε Αυτό Το Βίντεο Βλέπετε Το TrackR Σε Λειτουργία






Πόσο Θα Μου Κοστίσει;

Θα νομίζετε ότι η συσκευή είναι ακριβή…. Δεν είναι. Μπορείτε να την αποκτήσετε φθηνά,Κοστίζει περίπου 25 ευρώ. Δεν είναι ακριβό αν σκεφτείτε ότι θα μπορείτε ναχαλαρώνετε γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το αυτοκίνητό σας.


Άλλες Λειτουργίες

Ξεχνάτε συχνά το πορτοφόλι σας; Χάνετε τα κλειδιά σας; Θέλετε να αποτρέψετε το κατοικίδιό σας από το να φύγει; Με το Trackr μπορείτε να βρίσκετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, απλά βάλτε το σε ότι θεωρείτε σημαντικό ή εύκολο να χαθεί και συνδέστε το με το Smartphone σας (με την εφαρμογή Trackr) και θα βρείτε ότι έχετε χάσει σε δευτερόλεπτα. Είναι τόσο εύκολο!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.