Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Όπου φύγει φύγει και οι τελευταίοι εκδρομείς

Αυξημένη η κίνηση στο αεροδρόμιο, το λιμάνι, τα ΚΤΕΛ


Κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο η έξοδος και των τελευταίων εκδρομέων του καλοκαιριού, σε συνδυασμό με τους εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου. Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας στις Εθνικές Οδούς, χαλάει ο καιρός από τα βόρεια.

Αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί της Παρσκευής η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ αυξημένα είναι και τα μέτρα της Τροχαίας στα εθνικά οδικά δίκτυα.

Συνολικά, απο τον Πειραιά θα αναχωρήσουν μέχρι την Κυριακή 76 πλοία, ενώ από Ραφήνα και Λαύριο έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 18 δρομολόγια. Για τους ενδιαφερόμενους της τελευταίας στιγμής πρέπει να σημειωθεί ότι τα πλοία φεύγουν γεμάτα.

Αυξημένη κατά 7,6 % η αεροπορική κίνηση στο Ελευθέριος Βενιζέλος, σε σχέση με πέρυσι.

Αυξημένη είναι και η κίνηση στα ΚΤΕΛ. Για σήμερα και αύριο, Σάββατο, έχουν προγραμματιστεί 1.000 δρομολόγια, διπλάσια από τις προηγούμενες μέρες.

Συγκριτικά με πέρυσι, η κίνηση είναι αυξημένη ώς και 15%, ανέφερε στον Βήμα 99,5 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Φάτσιος.

Οι επιβάτες των υπεραστικών λεωφορείων προτιμούν κυρίως Μεσσηνία και Αιτωλοκαρνανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.