Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Greek Chic: Αποκτήστε μοναδικά κομμάτια με ελληνική ταυτότητα και στυλ!


Με την εγχώρια και online αγορά να αναδεικνύει συνεχώς νέους έλληνες σχεδιαστές με μοντέρνα οπτική γωνία και προχωρημένη αισθητική, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος να τους ανακαλύψουμε από το μαγικό ελληνικό καλοκαίρι. Το δημοφιλές greek-chic στοιχείο αναδεικνύεται διαρκώς στη street μόδα του σήμερα, με διάσημα μοντέλα και celebrities να εντάσσουν ολοένα και περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ με ελληνικό αέρα στο ντύσιμο τους...



Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα gladiator σανδάλια, που μας ταξιδεύουν με στυλ στην αρχαία ελληνική ενδυμασία και αποτελούν τη Νο1 τάση για παπούτσια στα διεθνή πόρταλ μόδας! Γνωστές και αγαπημένες fashionistas παρελαύνουν στους δρόμους του Παρισιού, της Βαρκελώνης και της Νέας Υόρκης με τα νέα τους “αρχαιοελληνικά σανδάλια” που κυκλοφορούν σε πληθώρα υλικών και σχεδίων, ενώ τείνουν να αγκαλιάζουν ολοένα και ψηλότερα το πόδι.

Την τιμητική τους για φέτος έχουν και οι τσάντες σε στυλ ταγάρι ή φτιαγμένες από το ύφασμα της παραδοσιακής μας κουρελούς, διακοσμημένες με φλουριά, φούντες και μεταλλικά στοιχεία για πιο ανατρεπτικό καθημερινό στυλ. Μπορούν να κρατηθούν με άνεση όλες τις ώρες της ημέρες, από το πρωί με ένα απλό τζιν καμπάνα και λευκή πουκαμίσα, μέχρι τις βραδινές εξόδους για κοκτέιλ με ένα αέρινο maxi φόρεμα με ανοιχτή πλάτη.

Επηρεασμένοι από το καλοκαιρινό με ανέμελο chic με άρωμα Ελλάδας, σας παρουσιάζουμε μια σειρά από ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και κοσμήματα για να αποκτήσετε τώρα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.