Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ωχ, τι μας περιμένει...Με άγριες διαθέσεις ο καλλιτεχνικός διευθυντής..

Πριν από λίγο καιρό το είχαμε γράψει και εδώ.. Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Γιαν Φαμπρ δείχνει "αγριεμένος" και το δηλώνει μάλιστα.


Ο Φλαμανδός καλλιτέχνης παρουσίασε στον Αλέξη Τσίπρα τον προγραμματισμό του για τα έτη 2016 - 2019, τονίζοντας ότι στόχος του είναι να μετατρέψει το Φεστιβάλ σε ένα τόπο διαφορετικών εθνικοτήτων, πολιτισμών, γλωσσών και εμπειριών.


Ανέφερε, επίσης, ότι τα τέσσερα χρόνια που θα το επιμελείται κύριο μέλημά του είναι να χτίσει γέφυρες και να αναπτύξει τον διάλογο μέσα από την ποικιλομορφία «που αποδεικνύεται ότι δεν είναι πρόβλημα αλλά υπόσχεση».

Εμάς πάντως όλα αυτά που διαβάζουμε, μας φοβίζουν.Γιατί, αν η ποικιλομορφία, και οι διαφορετικές εθνικότητες, πολιτισμοί γλώσσες και εμπειρίες είναι κάτι σαν το παρακάτω βίντεο,που αποτελεί δουλειά του Φαμπρ, συγνώμη, αλλά δεν θα πάρουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.