Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΟΙ 2 ΣΤΟΥΣ 3 ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΒ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΑΝΔΙΑΣ

Η Sascha Pinczowski ζει στη Νέα Υόρκη και φαίνεται έχει ζήσει ένα μικρό διάστημα στην Ολλανδία. Τότε δεν είναι ολλανδέζα θα έλεγα εγώ….. επίσης γράφει ότι πήγε για ξενοδοχειακά επαγγέλματα στο σχολείο στη Χάγη σύμφωνα με το προφίλ της LinkedIn στο έτος 2009-2010. 

Πάμε παρακάτω από τότε έζησε μέχρι το Δεκέμβρη του 2015 στη Νέα Υόρκη. 

Η ιστοσελίδα Limburger.nl μας δίνει σαφήνεια. Ο Αλέξανδρος και ο Sascha Pinczowski κατάγονται φαινομενικά από την Lanaken, ακριβώς απέναντι από τα σύνορα από το Μάαστριχτ, όπου ο πατέρας τους Ed μεγάλωσε. Ο Edmond Pinczowski δούλευε στα ξενοδοχεία και είχε κάνει μεγάλη καριερα, και λόγο της εβραϊκής καταγωγής της η οικογένεια ζούσε διεθνώς…δηλαδή παντού και πουθενά!!

Εδω ζει στην Βουλιαγμένη!!!!


ΟΙ 2 ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΒΡΑΙΟΙ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.