Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Το τελευταίο αντίο στη Μαρία Παπουτσάκη [pics+vid]

Βαρύ το κλίμα στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο, όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι συνόδευσαν τη δημοσιογράφο στην τελευταία της κατοικία.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι από όλα τα μέσα ενημέρωσης στα οποία είχε δουλέψει βρέθηκαν στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο, για να συνοδέψουν τη Μαρία Παπουτσάκη στην τελευταία της κατοικία...



Η εκκλησία όπου τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία «πλημμύρισε» από συλλυπητήρια στεφάνια για την απώλεια της έγκριτης δημοσιογράφου, ενώ ανάμεσα στον κόσμο που της απηύθυνε τον ύστατο χαιρετισμό ήταν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, η νυν πρόεδρος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, ο Παντελής Καψής, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Όλγα Τρέμη, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 Μαρία Χούκλη, η δημοσιογράφος Μαρία Σταματέρη και ο Πάνος Σόμπολος.



Η Μαρία Παπουτσάκη είχε λάβει από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το «Βραβείο Αξίας του ΑΠΕ».Ήταν παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Αλεξανδρίδη.


Η δημοσιογράφος Μαρία Σταματέρη αποχαιρετά τη Μαρία Παπουτσάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.