Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ν Κοτζιάς: Φανταστικό Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, του Χάρβαρντ, Marburg ...

Έχουμε διαβίβασε το ακόλουθο ανακοινωθέν προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ Ντόναλντ Τουσκ, 

ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ Jean-Claude Juncker, ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας κα Federica Mogherini, ο Γενικός Γραμματέας του κράτους των ΗΠΑ κ Τζον Κέρι και των 27 Υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών της ΕΕ. Σας επισυνάπτεται τις απαντήσεις από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο του Μάρμπουργκ. Μπορούν να αντικρούσει τον ισχυρισμό του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, ότι δήθεν υπήρξε καθηγητής στο όλα αυτά τα πανεπιστήμια. Το ανακοινωθέν ταχυδρομήθηκε στις 9 Νοεμβρίου, την επέτειο της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Είμαι εκδότης της περιοδικής έκδοσης Η Review of Books Αθήνας και σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας ότι η σημερινή Υπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής κ N. Κοτζιάς είναι ένα φανταστικό καθηγητής σε τρία φήμης πανεπιστήμια. Ειδικότερα Ν Κοτζιάς ισχυρίζεται ότι


«(...) Εγώ εξελέγη Αναπληρωτής Καθηγητής στο εν λόγω Πανεπιστήμιο [τουMarburg]. (...) Μεταξύ άλλων, το καλοκαίρι του 2001, λόγω της θέσης του καθηγητή Ι που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από το διορισμό μου στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις ΗΠΑ (...) »

Το Review of Books Αθηνών αποφάσισε να ερευνήσουν τους ισχυρισμούς του κ Κοτζιάς »που περιλαμβάνονται στα επίσημα έγγραφα, επικοινωνώντας με τα πανεπιστήμια της Οξφόρδης, του Χάρβαρντ και του Marburg. Οι απαντήσεις που λάβαμε επιβεβαίωσε ότι ο κ Κοτζιάς δεν ήταν ποτέ καθηγητής στην Οξφόρδη και Χάρβαρντ πανεπιστήμια, και ποτέ δεν έχει εκλεγεί Αναπληρωτής Καθηγητής στο Μάρμπουργκ (τον τίτλο του Αναπληρωτή Καθηγητή [C3-Καθηγητής] δεν υπάρχει καν σε γερμανικά πανεπιστήμια).

Είμαι συνδέοντας αυτές τις απαντήσεις στην επιστολή μου ως αποδεικτικό στοιχείο για την αλήθεια των ισχυρισμών μου. Ο κ Κοτζιάς δείχνει μεγάλο ταλέντο και την ευκολία στην κατασκευή ψέματα, στην πραγματικότητα αυτό είναι η τεχνογνωσία του, ως επικεφαλής της προπαγάνδας της σταλινικής Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδα.



Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μαρία Βασιλάκη

Εκδότης του Review of Books Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.