Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Γυμνή θα τραγουδήσει η Μάιλι Σάιρους. Γυμνό θα είναι και το κοινό της!!!

Η Μάιλι Σάιρους έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές με τη… γύμνια της, όμως η αποκάλυψη για το νέο της εγχείρημα δεν έχει προηγούμενο.

Το συγκρότημα Flaming Lips, που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες μια συνεργασία με την 22χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό, αποκάλυψε το μυστικό: Η Σάιρους σχεδιάζει μία συναυλία όπου η τραγουδίστρια, οι μουσικοί αλλά και το κοινό θα είναι όλοι γυμνοί.



Η Μάιλι Σάιρους «εξετάζει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει μια συναυλία όπου εκείνη, το συγκρότημα (εμείς) και το κοινό θα είναι ολόγυμνοι ενώ «γάλα» (θα πρόκειται για ένα λευκό υγρό που θα μοιάζει με γάλα) θα χύνεται λίγο πολύ από παντού», αποκάλυψε ο αρχηγός του συγκροτήματος, Γουέιν Κόιν, στο Instagram...


Μέχρις στιγμής δεν έχει διαρρεύσει καμία άλλη λεπτομέρεια σχετικά με την ημερομηνία και τον χώρο της συναυλίας, όμως ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι θα αδράξει την ευκαιρία για να γυρίσει ένα βίντεο κλιπ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.