Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ρουβάς: «Όχι» στον διχασμό και την απομόνωση, «Ναι» στην Ευρώπη (video)

«Η Ευρώπη είναι λέξη ελληνική και οι Έλληνες πρέπει να μείνουν ενωμένοι»
Να πουν ένα ηχηρό «όχι» στον διχασμό και την απομόνωση και ταυτόχρονα ένα «ναι» στην Ευρώπη καλεί τους Έλληνες πολίτες ο Σάκης Ρουβάς μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε την Πέμπτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Γιατί πρέπει να είμαστε διχασμένοι; Γιατί πρέπει να αποφασίσω με ένα ναι ή με ένα όχι σε ένα ερώτημα που δεν ισχύει; Κι αν η άποψή μου είναι ναι στην Ευρώπη κι όχι στα σκληρά μέτρα τι επιλέγω; Γιατί πρέπει να υφίσταμαι bullying κάθε φορά που επιλέγω ελεύθερα να λέω την άποψή μου» διερωτάται ο Έλληνας τραγουδιστής στο βίντεο υπό τον τίτλο «Εμείς ΝΑΙ είμαστε η Ευρώπη!», παίρνοντας θέση ενόψει του κρίσιμου για το μέλλον της Ελλάδας δημοψηφίσματος.

Όπως εξηγεί, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και όχι απομονωμένοι, μακριά από την Ευρωπαϊκή οικογένεια. Άλλωστε, όπως διευκρινίζει η Ευρώπη είναι λέξη ελληνική και ζητά από τους Έλληνες να επιλέξουν να μείνουν στην Ευρώπη, αλλά πάνω απ' όλα να μείνουν ενωμένοι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.