Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision


Νίκησε στον ελληνικό τελικό και με την μπαλάντα «One Last Breath» θα διαγωνιστεί στον 60ό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο στη Βιέννη


Στη μουσική σκηνή «Έναστρον» διεξάγεται απόψε ο ελληνικός τελικός για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 60ό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο στη Βιέννη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 9 το βράδυ, με παρουσιάστριες τις Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι οποίες αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο σόου. Και οι δύο πάντως εντυπωσίασαν κατά την έναρξη του προγράμματος με τα σέξι φορέματα που φορούσαν και τα οποία αναδείκνυαν το μπούστο τους. Το ίδιο εντυπωσιακές ήταν όμως και κατά την εμφάνισή τους με τους Freaky Fortune, τους περσινούς διαγωνιζόμενους εκ μέρους της Ελλάδας στη Eurovision, με το τραγούδι «Rise up». Το χορευτικό των δύο παρουσιαστριών κέρδισε το δυνατό χειροκρότημα από την κατάμεστη αίθουσα. 




Οι φετινοί πέντε υποψήφιοι ανέβηκαν στη σκηνή του «Έναστρον» και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς άνοιξαν οι C-Real με το τραγούδι τους «Crash And Burn». Ακολούθησε η Θωμάη Απέργη με το τραγούδι «Jazz & Συρτάκι». Η όμορφη τραγουδίστρια έλαμψε μέσα στη λευκή ολόσωμη φόρμα που φορούσε και καταχειροκροτήθηκε. Ο νεαρός Barrice ερμήνευσε το «Ela» υπό τους ήχους μπουζουκιού και με τη συνοδεία πέντε χορευτριών που χόρεψαν συρτάκι.

Φαντασμαγορική ήταν η εμφάνιση της Shaya που διεκδικεί την διάκριση με το «Sunshine». Με τα μαλλιά της λυτά και φορώντας ένα καυτό φόρεμα - κορμάκι εμφανίστηκε στη σκηνή με δυο χορεύτριες και τύμπανα και ξεσήκωσε το κοινό.

Τελευταία εμφανίστηκε η Μαρία-Έλενα Κυριάκου, η οποία ερμήνευσε την μπαλάντα «One Last Breath» φορώντας μια κατακόκκινη τουαλέτα και ανέδειξε τις φωνητικές της ικανότητες.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε και ο διαγωνιζόμενος της Κύπρου, ο Γιάννης Καραγιάννης ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη Μεγαλόνησο με την μπαλάντα «One thing I shoυld have done».

Ο νικητής θα προκύψει κατά 50% από την ψήφο της επταμελούς κριτικής επιτροπής και κατά 50% από τις ψήφους του κοινού μέσω televoting.


Η υποψηφία Μαρία-Έλενα Κυριάκου με τον συνθέτη του τραγουδιού της

Στο χώρο έφθασαν από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης όλοι οι υποψήφιοι προκειμένου να «δουλέψουν» και τις τελευταίες λεπτομέρειες των εμφανίσεών τους και να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και τους τηλεθεατές. Στην Ελλάδα βρίσκεται και ο πατέρας της τραγουδίστριας Shaya, ο οποίος ήρθε από τη Δανία αποκλειστικά για τον αποψινό τελικό, για να εμψυχώσει την κόρη του.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.