Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Δείτε τη Βίκυ Μιχαλονάκου ντυμένη ιερόδουλη να διαμαρτύρεται (φωτο)


Δείτε τη Βίκυ Μιχαλονάκου ντυμένη ιερόδουλη να διαμαρτύρεται.
Η Βίκυ Μιχαλονάκου ντυμένη ιερόδουλη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οροθετικές γυναίκες.

Μια μαχόμενη δημοσιογράφος, αιρετική του ρεπορτάζ και της ζωής η Βίκυ Μιχαλονάκου, στο τηλεοπτικό λυκόφως, ντυμένη ιερόδουλη, έξω από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η Βίκυ Μιχαλονάκου σε μια μαύρη φωτογράφηση κοινωνικής διαμαρτυρίας κατά της περιθωριοποίησης και του στιγματισμού των οροθετικών γυναικών

Η γκρίζα πόλη βαθιά νυχτωμένη, κατεβασμένα τα ρολά στα μαγαζιά, οι τοίχοι γεμάτοι ερωτηματικά γκράφιτι. Η κραυγή της Νιγηριανής πόρνης, στην οδό Σολωμού στο κέντρο της Αθήνας, πνίγεται από τις κραυγές των αστέγων, από τα γαβγίσματα των αδέσποτων σκύλων που τροχιοδρομούν σαν βεγγαλικά στους κάδους σκουπιδιών.

Γιατί η διαμαρτυρία σας στο ΚΕΕΛΠΝΟ;

Γιατί οι περιθωριοποιημένοι, οι φτωχοποιημένοι της νεομνημονιακής Ελλάδας, κρύβονται κάτω από το ροζ χαλάκι της ενημέρωσης, δεν υπάρχουν για τους αστούς. Και οι γυναίκες ιερόδουλες παρήλασαν από τους δέκτες σαν κοινωνικά απόβλητα, στιγματισμένες, ξεπουλημένες σαν αδέσποτα σκυλιά. Αιδώς αχρείοι, αιδώς!!

Η επαναφορά της υγειονομικής διάταξης βάσει της οποίας είχαν συλληφθεί και διαπομπευθεί οι οροθετικές, χρήζει μια επιπλέον επισήμανση: η πρακτική που ακολούθησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο θέμα των ιεροδούλων με το ΑIDS ξεφεύγει από τα όρια της πολιτικής κριτικής και αγγίζει τα όρια της ψυχιατρικής προσέγγισης! Η τακτική της δημοσιοποίησης των φωτογραφιών των ιερόδουλων για λόγους “προστασίας της δημόσιας υγείας”, έτυχε της διεθνούς κατακραυγής.
Ξεκίνησαν με τον κανιβαλισμό απέναντι στις μετανάστριες-θύματα καταναγκαστικής πορνείας και, όταν η πλειοψηφία των οροθετικών που συνελήφθησαν αποδείχθηκαν Ελληνίδες, ο πόλεμος επεκτάθηκε σε όλες της “γης τις κολασμένες”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.