Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Τσακώθηκαν και τού κάρφωσε το ψαλίδι στο κεφάλι!


Μετά από καυγά σε μπαρ
Ο τραυματίας πήγε στα επείγοντα του νοσοκομείου με το ψαλίδι καρφωμένο στο αριστερό μέρος του κρανίου του - Αν και κινύδνευσε η ζωή του, ο άντρας σώθηκε

Τα έχασαν οι εργαζόμενοι νοσοκομείου στο Μεξικό, όταν είδαν να φτάνει στα επείγοντα περπατώντας σαν... κύριος ένας άντρας που είχε καρφωμένο στο κρανίο του ένα ψαλίδι!


Όπως εξήγησε ο 32χρονος, που εργάζεται σε μπαρ, όλα συνέβησαν εξαιτίας ενός θερμόαιμου θαμώνα, που τα έβαλε μαζί του. Αν και ο μπάρμαν επιχείρησε να εκτονώσει την ένταση, ο άντρας δεν υποχωρούσε και συνέχισε να τον απειλεί, ώσπου έβγαλε από την τσέπη του ένα ψαλίδι και του το κάρφωσε κυριολεκτικά στο κρανίο.


Αν και το τραύμα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, ο μπάρμαν κατόρθωσε να φτάσει... όρθιος ως τα επείγοντα, όπου, αφού χαιρετήθηκε διά χειραψίας με τους ρεσεψιονίστ, ζήτησε μια... βοήθεια για το «προβληματάκι» που αντιμετώπιζε. Φαινόταν μάλιστα τόσο άνετος, που όλοι νόμισαν ότι τους κάνει κάποιου είδους φάρσα και τον πήραν στα σοβαρά μόνο όταν λιποθύμησε μπροστά τους!


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.