Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Πωλείται το σπίτι του Αλ Καπόνε για 225.000 δολ.



Το σπίτι του ισχυρότερου γκάνγκστερ της ιστορίας, του Αλ Καπόνε, βγαίνει προς πώληση έναντι 225.000 δολαρίων.


Σύμφωνα με τη Dail Μail το διώροφο σπίτι με τα έξι υπνοδωμάτια, ο Καπόνε έζησε τα χρόνια που έγινε ο πιο πλούσιος μαφιόζος. Μετακόμισε το 1923, όταν εστάλη από τη Νέα Υόρκη στο Σικάγο για να φτιάξει το γνωστό Four Deuces κλαμπ που σε εποχές απαγόρευσης προσέφερε στους πελάτες του ποτά, πορνεία και τζόγο!


Σύμφωνα με τη λίστα των ακινήτων: «Αυτό ήταν στο Σικάγο το σπίτι του Αλ Καπόνε.. Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια σε κάθε όροφο», η λίστα αναφέρει ακόμη ότι ο πρώτος όροφος ανακαινίστηκε το 2008 με μια νέα κουζίνα και τζακούζι σε ένα από τα δύο μπάνια.




Ο δεύτερος όροφος είναι εξοπλισμένος με ξύλινα πατώματα και υπάρχει ένα γκαράζ για δύο αυτοκίνητα.

Η Chicago Tribune αναφέρει ότι ο Καπόνε αγόρασε το σπίτι στο Σικάγο για 5.500 δολάρια καθώς εργαζόταν ως μπράβος σε οίκο ανοχής πριν γίνει ο πιο διαβόητος γκάνγκστερ...



Μετακόμισε εκεί με τη γυναίκα, τον γιο του, τη μητέρα του, τις αδερφές και τους αδερφούς του.


Στα υπόγεια του Four Deuces κλαμπ λέγεται πως ο Καπόνε βασάνιζε ανθρώπους. Στο σπίτι που πωλείται είχε γίνει η επιχείρηση για τον αδερφό του, ο οποίος σκοτώθηκε από την αστυνομία τον Απρίλιο του 1924....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.