Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Τεράστιος θρίαμβος για τα ελληνικά νησιά!




Δεν έχουν σταματημό οι διακρίσεις της χώρας μας, όσον αφορά τις ομορφιές, τα καταγάλανα νερά αλλά και την φιλοξενία των κατοίκων της. Πλέον είναι επίσημο…

είμαστε από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς στον κόσμο μιας και η χώρα μας διαθέτει νησιά που αποτελούν τους top προορισμούς για Έλληνες και ξένους τουρίστες.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ένα γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό, το οποίο ζήτησε από τους αναγνώστες να ψηφίσουν τους δέκα πιο μαγευτικούς προορισμούς του κόσμου. Οι αναγνώστες, λοιπόν, του περιοδικού Condé Nast Traveller χάρισαν στα όμορφα ελληνικά νησιά την… δεύτερη θέση!

Οι ταξιδιώτες φαίνεται πως προτιμούν τα νησιά μας για τις διακοπές τους λόγω της φιλοξενίας, των καθαρών νερών και των ξεχωριστών τοπίων. Ιδιαίτερη μάλιστα προτίμηση φαίνεται να έχουν στη Σαντορίνη, η οποία όπως σας είχαμε γράψει και παλαιότερα στο star.gr, έχει ψηφιστεί το καλύτερο νησί για το 2014.

Στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Μαλδίβες, ενώ ακολουθούν:

Ελληνικά νησιά – Σαντορίνη

Σικελία

Σεν Μπάρθς

Βαλεαρίδες

Σεϋχέλλες

Κάπρι

Μπαρμπέιντος

Αγιος Μαυρίκιος

Μάλτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.