Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Βούτσης: Τίποτα δεν είναι έξω από τη σκέψη μας



Τις πληροφορίες του Real.gr ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει πρόταση εξεταστικής για το ασφαλιστικό, επιβεβαίωσε ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος, Νίκος Βούτσης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Τίποτα δεν είναι έξω από τη σκέψη μας, αλλά δεν έχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο.

Αυτό που είπαμε ότι θα τα κάνουμε όλα στα πλαίσια του Συντάγματος και των προνοιών που υπάρχουν, των θεσμικών, για να πιέσουμε την κατάσταση να πάμε σε εκλογές χθες, αν είναι δυνατόν, για να αλλάξουν τα δεδομένα ενόψει και της συζήτησης για το χρέος, θα το κάνουμε», ανέφερε ο κ. Βούτσης.

«Επικίνδυνη, για τον λαό, διελκυστίνδα ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και σε ΝΔ»

Με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Εσωτερικών στον realfm 97,8, ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε:

«Βρισκόμαστε σε μια επικίνδυνη, για τον λαό, διελκυστίνδα ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και σε ΝΔ και μέσα σε κάθε ένα από αυτά τα δύο κόμματα, πάνω στο υπαρκτό πολιτικό έδαφος των ενδεχόμενων και πολύ πιθανών πολιτικών εξελίξεων αλλά και στο υπαρκτό έδαφος του μπλοκαρίσματος που υπάρχει για το κορυφαίο ζήτημα που είναι το θέμα του χρέους.

Από εκεί θα εκκινήσει οποιαδήποτε τομή ανασυγκρότησης, ελπίδας, αξιοπρέπειας για τον τόπο.

Πάνω σε αυτά τα θέματα, καθώς υπάρχει ένα νεφέλωμα απόλυτο, έρχονται στην επιφάνεια από τη σύγκρουση για την ΕΛΣΤΑΤ και την εξεταστική εκείνης της περιόδου, μέχρι τα επιμέρους αυτά που είπε ο κ. Ντινόπουλος, ή άλλοι που λένε για τον αιγιαλό, οι διαφωνίες για τη “μικρή ΔΕΗ”. Εκεί πάνω είναι το “θερμοκήπιο”».

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.