Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Πέθανε ο ασθενής που κατήγγειλε τον καρδιοχειρουργό για «φακελάκι»


Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση του 67χρονου καρδιοπαθή, 
ο οποίος την περασμένη εβδομάδα κατήγγειλε τον 59χρονο χειρουργό και Διευθυντή Τμήματος Κλινικής του Ευαγγελισμού για «φακελάκι».

Ο συνταξιούχος καρδιοπαθής είχε πέσει θύμα εκβιασμού από τον καρδιοχειρουργό ο οποίος καταπατώντας κάθε αρχή και κάθε ανθρώπινη αξία, δεν δεχόταν να τον χειρουργήσει εάν δεν έπαιρνε τα χρήματα που ζητούσε.

Μετά την καταγγελία για χρηματισμό του καρδιοχειρουργού το μπάι-πας ανέλαβε να διενεργήσει άλλος χειρουργός της καρδιοχειρουργικής κλινικής.

Ο άτυχος 67χρονος, υποβλήθηκε τελικά σε τετραπλό μπάι-πας το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, δεν άντεξε.

Αμέσως μετά την τραγική είδηση του θανάτου, οι συγγενείς του συνταξιούχου επικοινώνησαν με το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να τους ενημερώσουν πως μετά την επέμβαση της ανοιχτής καρδιάς, ο άνθρωπός τους πέθανε.

Με τη σειρά τους, οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης διεύθυνσης ζήτησαν να διενεργηθεί νεκροψία και νεκροτομή, καθώς και ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.