Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Pitt – Jolie: Ρομαντικές στιγμές για δύο



Δείτε φωτογραφίες
Άφησαν τα παιδιά σπίτι και απόλαυσαν στιγμές μόνο για δύο κοντά στη φύση

Η ημέρα τους είναι επιβαρυμένη με πολλές υποχρεώσεις, τόσο επαγγελματικές, όσο και μέσα στο σπίτι, μιας και το ζευγάρι έχει 6 παιδιά.


Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου , η Angelina Jolie και ο Brad Pitt αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο τα παιδιά τους σπίτι και να περάσουν λίγο χρόνο δυο τους κάνοντας μια μικρή «απόδραση» στο Λος Άντζελες.


Το ζευγάρι εθεάθη να έχει ο ένας αγκαλιά τον άλλο, την ώρα που έβγαιναν από το αυτοκίνητο και ετοιμαζόντουσαν να μπουν στο ξενοδοχείο, όπου θα περνούσε το Σαββατοκύριακο του.


Πάντα κύριος, ο Brad ήταν αυτός που κουβάλησε το μεγαλύτερο μέρος των αποσκευών τους, ενώ η Angelina πήρε μόνο μια βαλίτσα για το Σαββατοκύριακο. Ντυμένη στα μαύρα, ως συνήθως, η Angelina συνόδεψε τον Brad, ο οποίος ήταν ντυμένος casual.

Το ρομαντικό αυτό ταξίδι ήρθε μόλις μερικές ημέρες μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο καλοκαίρι.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.