Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Λάκης Γαβαλάς: «Ζούμε σε μια θλιβερή εποχή. Το ότι γίνονται πράγματα είναι καλό»



Καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή
«Συνολικά ήταν λίγο μπερδεμένο το show», είπε για το madwalkΚαλεσμένος στην εκπομπή «Μες Στην Καλή Χαρά», ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για το MadWalk και το Just The Two Of Us.

«Ζούμε σε μια θλιβερή εποχή. Το ότι γίνονται πράγματα είναι καλό. Όταν ακούω ότι έχουν τέτοια θεαματικότητα, το επικροτώ. Και η Ζέτα τι να κάνει; Επίσης, αυτή η σύγκριση που κάνουν μεταξύ Δούκισσας και Ζέτας... Είναι δύο τηλεοπτικότατα πρόσωπα και κάνουν το καλύτερό τους, που καμια φορά μπορεί να μην πολυαρέσει», είπε ο δημιουργός μόδας όταν ρωτήθηκε πώς του φάνηκε η Ζέτα Μακρυπούλια στο νέο show του Mega.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη σέξι εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο MadWalk: «Μου άρεσε το concept και έτσι εξουδετέρωσε το υπόλοιπο fashion show που δεν ξέρω αν ήταν κάτι συγκεκριμένο. Πιο συγκεκριμένα, σ'αυτό το brand ήταν η Δούκισσα. Το ότι μετά από αυτό θα έδειχναν κάποια ρούχα είναι άλλο πράγμα. Συνολικά ήταν, όμως, λίγο μπερδεμένο το συγκεκριμένο show».

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.