Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Σαμαράς: Δεν θα αφήσουμε μια εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής



«Είμαι εκείνος που πολέμησα εξ αρχής και σκληρότερα από οποιονδήποτε άλλον την Χρυσή Αυγή. 

Δεν θα επιτρέψω σε μια εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής». Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράςν σχολιάζοντας το βίντεο με τη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη και τις απειλές που εκτοξεύουν οι βουλευτές του νεοναζιστικού μορφώματοςν για νέες αποκαλύψεις και νέα βίντεο με συνομιλίες χρυσαυγιτών-υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει «απαράδεκτες και ανεκδιήγητες συμπεριφορές σε οποιοδήποτε κυβερνητικό στέλεχος», ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση στηρίζει απόλυτα και με ακλόνητη πίστη την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης». Επιπλέον κατηγόρησε όσους ζητούν την παραίτηση των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, καθώς ταυτίζονται με τη Χρυσή Αυγή για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας τραβήξει πάλι πίσω. Την ευθεία γραμμή που έχω χαράξει για την πατρίδα δεν την αλλάζω» κατέληξε επαναλαμβάνοντας ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση και βγαίνει και στις αγορές.

Οι βαρυσήμαντες δηλώσεις του Πρωθυπουργού έγιναν αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τους ΑΧΕΠΑ.

Προσπάθεια αποσταθεροποίησης

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου παρατηρούν κινήσεις αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης. «Κάποιοι ελπίζουν να επωφεληθούν από τις τελευταίες εξελίξεις που διακινεί μια εγκληματική οργάνωση» αναφέρουν και προσθέτουν ότι «ορισμένοι προσπαθούν πάση θυσία να αποτρέψουν την έξοδο της χώρας στις αγορές» γιατί δεν επιθυμούν η Ελλάδα να πάρει ανάσα και να βγει από την κρίση, για μικροκομματικούς λόγους.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.