Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΠΤΩΜΑ ΚΡΕΜΟΤΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΡΥΚ...!!!

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε γνωστό όταν εργάτες πήγαν να επισκευάσουν διαφημιστική πινακίδα σε αυτοκινητόδρομο στην πόλη Dongyang της Κίνας.

Οι εργάτες ανακάλυψαν ότι ένα πτώμα κρεμόταν από την πινακίδα εδώ και χρόνια, ορατό από τους χιλιάδες οδηγούς που περνούσαν καθημερινά από μπροστά του.

«Πρέπει να το έχουν δει αρκετοί άνθρωποι, που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο τόσα χρόνια. Υποθέτουμε ότι κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι η μάζα που κρεμόταν από την πινακίδα ήταν ένα πραγματικό πτώμα, και πως πίστεψαν ότι ήταν κάποιο διαφημιστικό κόλπο» ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά δεν είναι σε θέση να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες καθώς με τον καιρό που έχει περάσει και τις συνθήκες που επικρατούσαν στο σημείο, το πτώμα έχει μουμιοποιηθεί.

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.