Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Τραγικό δυστύχημα σε αγώνες Dragster στο Ελληνικό με νεκρό έναν 19χρονο [βίντεο]


Τραγικό δυστύχημα συνέβη σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια αγώνα Dragster στο Ελληνικό, όπου ένας 19χρονος έχασε την ζωή του και ένας 21χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο συγκεκριμένος αγώνας που θεωρείται προπόνηση ξεκίνησε περίπου στις 11:00 το πρωί. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τις 13:15 το μεσημέρι όπου στη γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν δύο νεαρά παλικάρια. Ο 19χρονος Νίκος με ένα ειδικά διαμορφωμένο παπάκι και ο 21χρονος Μανώλης με μία «Suzuki Hayabusa» 1.300 κ.εκ. εξελιγμένη για αγώνες Dragster, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του zougla.gr.

Ο 19χρονος ξεκίνησε την προσπάθεια του και άρχισε να κατευθύνεται στο σημείο όπου οι οδηγοί κάνουν αναστροφή για να επιστρέψουν. Μαρτυρίες από τους θεατές που βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό συμβάν αναφέρουν ότι ο οδηγός της Hayabusa εμβόλισε τον συναθλητή του καθώς έτρεχε με 200 χιλιόμετρα την ώρα και ο Νίκος πέθανε ακαριαία.

Οι 1000 θεατές που βρισκόντουσαν στο σημείο σοκαρίστηκαν ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο 21χρονος Μανώλης νοσηλεύεται κλινικά νεκρός στο Ασκληπιείο Βούλας.







koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.