Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

«Θερμή» γυναικεία υποδοχή για τη Γιάννα Αγγελοπούλου στη Θεσσαλονίκη


Ενώπιον του δημάρχου της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη
Την ελληνική έκδοση του βιβλίου της, «Γιάννα»,
παρουσίασε η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας σε ένα ιδιαίτερα πυκνό και θερμό, στην πλειοψηφία του γυναικείο, κοινό, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 

στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε το μηνιαίο Life Style γυναικείο περιοδικό “Close Up” της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» του Ομίλου Μπακατσέλου.



Την εκδήλωση άνοιξε εκ μέρους του περιοδικού, η κυρία Ελίνα Μπακατσέλου, η οποία ευχαρίστησε την Γιάννα Αγγελοπούλου, γιατί, όπως είπε, «έκανε υπερήφανη κάθε Ελληνίδα με τις επιτυχίες της».



Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος με την ομιλία του έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα «μηνύματα του βιβλίου» και στην «προσωπικότητα της συγγραφέως», που, όπως τόνισε, αναδεικνύουν και ενσαρκώνουν, κυρίως, τις «αξίες της βούλησης και της αποτελεσματικότητας», καθώς και της «αποφασιστικότητας».



Στην ομιλία της, η Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στις εμπειρίες της από τη Θεσσαλονίκη των φοιτητικών της χρόνων, αλλά και στα συμπεράσματά της από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και τη συνολική διαδρομή της, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει «η ανάγκη επιμονής στην επίλυση των προβλημάτων».



Στη συνέχεια, η κυρία Αγγελοπούλου, σε μια πολύ φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, υπέγραψε βιβλία της και κουβέντιασε διεξοδικά με πολλές από τις γυναίκες που την πλησίασαν και της έθεσαν ποικίλα ερωτήματα.



Ακολούθησε μια μικρή δεξίωση προς τιμήν όλων των προσκεκλημένων. 
 













protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.