Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Το αεροπλάνο του πλουσιότερου Ρώσου ολιγάρχη βρίσκεται στα Χανιά – Στοιχίζει 450 εκ δολάρια (Photos)

Δια θαλάσσης και από αέρος “πολιορκεί” τα Χανιά ο 65χρονος Αλισερ Ουσμάνοφ, ο πλουσιότερος Ρώσος ολιγάρχης, με περιουσία που σύμφωνα με το Forbes φτάνει τα 15,1 δισ. δολλάρια.


Σήμερα, σας παρουσιάζουμε εντυπωσιακές φωτογραφίες και από το ιδιωτικό του αεροπλάνο, το οποίο βρίσκεται στο Αεροδρόμιο των Χανίων.

Πρόκειται για το “Bourkhan” το ΄τρίτο ακριβότερο ιδιωτικό αεροσκάφος στον κόσμο, ένα το Airbus A340-300 το οποίο αγοράστηκε για $238 εκατομμύρια δολάρια, μετά την πώληση των μετοχών που κατείχε ο Ουσμάνοφ στο Facebook. Μετά τις τροποποιήσεις που έχει κάνει, η σημερινή αξία του αεροσκάφους -το οποίο είναι μεγαλύτερο ακόμα και από του Πούτιν- ανέρχεται στα 450 εκατ. δολάρια.

Φωτογραφία αρχείου από το εσωτερικό. Ο Ρώσος μεγιστάνας έδωσε στο αεροσκάφος το όνομα του πατέρα του “Bourkhan,” ενώ το σουπεργιότ “Dilbar” που έχει καταπλεύσει στη Σούδα, φέρει το όνομα της μητέρας του.

Εκτός από όλες την άνεση και την πολυτέλεια, χαρακτηριστικό είναι ότι το αεροσκάφος διαθέτει “δωμάτιο πανικού“, το οποίο είναι κατασκευασμένο από άθραυστα υλικά, εξασφαλίζοντας σε όποιον είναι μέσα την επιβίωση ακόμα και μετά από αεροπορικό ατύχημα.



Πηγή: Zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.