Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

''Viral'' στους Εκατομμυριούχους ο Παγωμένος Ελληνικός καφές

Το Μυστικό του πως φτιάχνετε 



Ο «Ελληνικός Κρύος» ετοιμάζεται στη χόβολη, για να βγάλει όλο το άρωμα και τα γευστικά χαρακτηριστικά του. 

Μετά περνάει μέσα από ένα ειδικό έμβολο, προκειμένου να κατακρατηθεί το κατακάθι του καφέ. 

Ο Λαμπρινίδης διάλεξε ένα έμβολο που, ενώ, κατακρατά το κατακάθι, δεν κρατά τα γευστικά χαρακτηριστικά του καφέ, τα οποία φιλτράρονται στο ποτήρι,


Τελευταία φάση πριν από το σερβίρισμα, το χτύπημα του καφέ με τον πάγο, και ο «Ελληνικός Κρύος» είναι έτοιμος. Αν θες, ζητάς να σου προσθέσουν και αφρόγαλα.



Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.