Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Τσίπρας σε δημοσιογράφους για εκλογές: Να πάτε για μπάνιο

Η απάντηση του πρωθυπουργού στις ερωτήσεις που δέχτηκε
Δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που έβγαινε από την Κουμουνδούρου μετά το τέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, τι θα γίνει με τις εκλογές.


Να πάτε για μπάνιο, ήταν η απάντησή του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του καναλιού.

Σημειώνεται πως το Πολιτικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε υπό τον πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξέτασε τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα.

Στη συνεδρίαση που διήρκησε περίπου τρεις ώρες, αποτυπώθηκαν σύμφωνα με κομματικές πηγές, τα θετικά στοιχεία που καταγράφει η ελληνική οικονομία αλλά και ο χώρος που ανοίγεται μετά τις αποφάσεις του Eurogroup με στόχο τις παρεμβάσεις υπέρ κοινωνικών ομάδων. Οι όποιες παρεμβάσεις θα γίνουν με δεδομένη την υπέρβαση των περίπου 750 εκατομμυρίων που καταγράφονται στο Μεσοπρόθεσμο, συμπλήρωναν οι ίδιες πηγές.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.