Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

Συγκίνηση μέσω… τηλεόρασης για τον πατέρα της Μέγκαν«Συγκινητικός και χαρούμενος» ήταν ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με τον πατέρα της νύφης, ο οποίος αναγκάστηκε να παρακολουθήσει το μυστήριο από την τηλεόραση. Ωστόσο, από την Καλιφόρνια στην οποία βρίσκεται, εξέφρασε περηφάνια για το ευτυχές γεγονός και τη λύπη του δεν μπόρεσε να παραστεί.

«Η αγαπούλα μου είναι υπέροχη, δείχνει πολύ ευτυχισμένη», δήλωσε ο Τόμας Μαρκλ στον ειδησεογραφικό ιστότοπο της σόουμπιζ ΤΜΖ, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί, τούς εύχομαι κάθε ευτυχία», τόνισε ο 73χρονος Αμερικανός, που αναρρώνει μετά την επέμβαση στην καρδιά, στην οποία υποβλήθηκε αυτή την εβδομάδα.

Απουσία του πατέρα της στον βασιλικό γάμο, την Αμερικανίδα πρώην ηθοποιό συνόδευσε μέσα στην εκκλησία ο πεθερός της, ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος.

Ακόμη και πριν από την ανακοίνωση της επέμβασης στην καρδιά, η παρουσία του Τόμας Μαρκλ στον γάμο αμφισβητείτο, λόγω μιας αντιπαράθεσης που δημιουργήθηκε μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που τον έδειχναν να ετοιμάζεται για τον γάμο. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι πληρώθηκε γι' αυτές τις φωτογραφίες, παρόλο που διαμαρτυρόταν ότι δεχόταν παρενόχληση από τους παπαράτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.