Κυριακή, 1 Απριλίου 2018

Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ο Μιχάλης Καριώτογλου

Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό ο πρόεδρος της Singular Logic, Μιχάλης Καριώτογλου. 
Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην αυτοκτονία...

Τέλος στη ζωή του έβαλε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας.

Το ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» φαίνεται να αυτοπυροβολήθηκε με πιστόλι, μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό. Το άψυχο σώμα του βρήκε η οικιακή βοηθός του, σύμφωνα με  πληροφορίες. Επίσης, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας. 

Σημειώνεται ότι ο Μιχάλης Καριώτογλου υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης. 

Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και  πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.