Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Αθηνά Ωνάση-Τιερί Ρουσέλ: Ο χωρισμός ένωσε πατέρα-κόρη ξανά μετά από χρόνια

Η σχέση πατέρα-κόρης ήταν άσχημες και κόπηκαν οριστικά μετά τον γάμο της Αθηνάς με τον Αλβάρο, γιατί ο πατέρας της τον θεωρούσε προικοθήρα.

Ο πατέρας της Αθηνάς Ωνάση, Τιερί Ρουσέλ δεν είχε δει με καλό μάτι τον έρωτα της κόρης του με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο από την αρχή.

Τον χαρακτήριζε «αδίστακτο και σκληρό προικοθήρα» ωστόσο παρά τις έντονες αντιδράσεις του πατέρα της εκείνη τον παντρεύτηκε. Τότε οι σχέσεις πατέρα - κόρης κόπηκαν οριστικά.

«Αυτός θα σε καταστρέψει» φέρεται να της είχε πει ο πατέρας της.



Ωστόσο, μετά τον οριστικό χωρισμό της «χρυσής» κληρονόμου από τον Βραζιλιάνο ιππέα έγινε το πρώτο βήμα επαναπροσέγγισης από τη μητριά της Αθηνάς, την Γκαμπι, η οποία πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει μαζί της.

Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αθηνά δεν είχε διακόψει ποτέ την επικοινωνία με τη μητριά και τα αδέλφια της.

Η Αθηνά παρανυφάκι στον γάμο του πατέρα της

Κάπως έτσι έγινε το πρώτο βήμα και ακολούθησε το δεύτερο, που ήταν το τηλεφώνημα του Τιερί Ρουσέλ στην κόρη του.





Τα λόγια του πατέρα της ήταν ιδιαίτερα παρηγορητικά, χωρίς να της «χτυπήσει» λάθη του παρελθόντος ή να της υπενθυμίσει πως την είχε προειδοποιήσει.

Η συμπεριφορά του λέγεται πως εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την Αθηνά Ωνάση κι έτσι πατέρας και κόρη έχουν πλέον αποκαταστήσει την επικοινωνία τους, ενώ η συνάντηση είναι πλέον θέμα ημερών να γίνει και καθαρά διαδικαστικό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.