Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Στέφανος Μιλάτος: Διεθνής καμπάνια για τον Ελληνα κούρο


Στέφανος Μιλάτος
Φωτογραφήθηκε από τον Στίβεν Κλάιν για το «V Magazine», 
περπάτησε στην πασαρέλα για τους Roccobarocco, Philippe Plein και Jean-Paul Gaultier, ενώ οι οίκοι Givenchy και Diesel χρύσωσαν κυριολεκτικά το ταλέντο του

O Στέφανος Μιλάτος είναι ο Ελληνας που έχει ξετρελάνει τους πιο επιλεκτικούς ανθρώπους της παγκόσμιας μόδας. Τον περασμένο χειμώνα οι σχεδιαστές του οίκου Givenchy τον έκλεισαν προκειμένου να περπατήσει για δεύτερη φορά για χάρη τους στο παρισινό Fashion Week. «Πρόκειται για την πιο τιμητική πρόταση που μου έχει γίνει τον τελευταίο καιρό», λέει ο γοητευτικός Ελληνας και συνεχίζει: «Το να επικρατείς σε τόσο σημαντικές δουλειές με τόσο υψηλό ανταγωνισμό δεν είναι κάτι που συμβαίνει εύκολα».


Ωστόσο, το παραπάνω «χρυσό» συμβόλαιο δεν είναι και το μοναδικό που κρατά στα χέρια του ο Στέφανος Μιλάτος, καθώς πριν από λίγες ημέρες ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόκληση της εταιρείας Diesel να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο. Για τις ανάγκες, μάλιστα, της εν λόγω δουλειάς φωτογραφήθηκε από τον σταρ του είδους Νικ Νάιτ. Γεννημένος στα Τρίκαλα, ο Στέφανος Μιλάτος ονειρευόταν στα χρόνια της εφηβείας να ασχοληθεί με το θέατρο και τον χορό.

Οταν μετοίκησε στην Αθήνα φοίτησε για λίγο στα ΤΕΙ Δασοπονίας προκειμένου να γίνει πυροσβέστης, μια επιλογή που δεν φάνηκε να τον ικανοποιεί, καθώς πολύ σύντομα βρέθηκε να σπουδάζει μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις. «Δεν θέλησα ποτέ να ακολουθήσω τα βήματα του πατέρα μου που είναι χασάπης», αναφέρει χαμογελώντας και συνεχίζει: «Παρόλο που οι συχνές επισκέψεις στην οικογενειακή επιχείρηση μου έμαθαν πώς να επιλέγω και να τεμαχίζω το καλό κρέας, εντούτοις από μικρός ήθελα να ακολουθήσω τη δική μου ανεξάρτητη πορεία. Λόγω σωματικών προδιαγραφών και λατρείας για τα ωραία ρούχα και τις φωτογραφήσεις μπήκα στον χώρο της μόδας».


Μέχρι σήμερα έχει ήδη συμμετάσχει σε σημαντικές καμπάνιες και έχει περπατήσει στην πασαρέλα για λογαριασμό μεγάλων οίκων μόδας όπως οι Roccobarocco, Frankie Morello, Bikkembergs, Philippe Plein και Jean Paul Gaultier, ενώ μεγαλύτερη επιτυχία του θεωρείται η διπλή επιλογή του για το σόου του οίκου Civenchy. Μεταξύ άλλων φωτογραφήθηκε πρόσφατα και για το «V Magazine» συντροφιά με την ανερχόμενη τραγουδίστρια Βrooke Candy. Ακόμη, κάτι που δεν ξεχνά ποτέ είναι οι δύσκολες στιγμές του παρελθόντος και όπως παραδέχεται χαρακτηριστικά: «Υπήρχε εποχή που έβγαιναν δύσκολα τα προς το ζην. Εχω δουλέψει ως μπάρμαν αλλά και ως σερβιτόρος προκειμένου να καλύψω τις καθημερινές ανάγκες διαβίωσης».


Μοντέλο του επιτυχημένου πρακτορείου VN models, παραδέχεται ότι λατρεύει τη hip hop μουσική, το μπάσκετ, τα τατουάζ και το σουβλάκι. Δεν του αρέσει το ψέμα και η αγένεια, ενώ εκείνο που μπορεί να τον κερδίσει σε μια γυναίκα είναι η εξωτερική εμφάνιση και το χιούμορ. Αγαπημένος του συνθέτης είναι ο Κρις Μπράουν, ενώ το τραγούδι που σφυρίζει στο μπάνιο του την ώρα που κάνει ντους είναι το «I feel good». «Είμαι φύσει και θέσει αισιόδοξος. Βρίσκομαι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι διαφημίζοντας πάνω απ’ όλα την Ελλάδα. Οι σύγχρονοι Ελληνες είμαστε κούροι: γεροδεμένοι, μυώδεις και με μεσογειακή αρρενωπότητα. Η καμπάνια της Diesel το αποδεικνύει άλλωστε περίτρανα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.