Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Επιτέλους παντρεύεται!

Ο πιο διάσημος εργένης στον Κόσμο, ο ηθοποιός που έχει ψηφιστεί δύο φορές ως ο πιο σέξι άντρας στον Πλανήτη, ο βραβευμένος με όσκαρ, Τζορτζ Κλούνει,

επιτέλους παντρεύεται. Δημοσίευμα του περιοδικού Variety που επικαλείται δηλώσεις του ίδιου του ηθοποιού έγραψε ότι ο Τζορτζ Κλούνει παντρεύεται την αγαπημένη του, δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν, στις 12 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία.



Πριν από λίγες εβδομάδες δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail σχετικά με τις σχέσεις που έχει με την μητέρα της 36χρονης δικηγόρου και την αντίδρασή της στο ενδεχόμενο ενός γάμου, είχε προκαλέσει την οργή του ηθοποιού ο οποίος όχι μόνο είχε σχολιάσει τα όσα γράφτηκαν αλλά προχώρησε και σε μήνυση εναντίον της εφημερίδας. Αν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 54χρονος ηθοποιός θέλει ο γάμος να γίνει στην υπερπολυτελή κατοικία του στη λίμνη Κόμο, στενοί συνεργάτες του αναφέρουν ότι το ζευγάρι ενδέχεται να επιλέξει κάποια άλλη περιοχή της Ιταλίας προκειμένου να αποφύγει τις ορδές των δημοσιογράφων, των συνεργείων και των παπαράτσι που θα σπεύσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.