Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Ολυμπιακός: Είμαστε αρωγός στην προσπάθεια για να ξεριζωθεί η μαφία από το ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για την επίθεση στη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου

Με ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός καταδικάζει την επίθεση από αγνώστους που δέχθηκε η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου, αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, έξω από το σπίτι τους, με έναν εκ των δραστών να τη χτυπάει με μπουνιά στο ζυγωματικό, δηλώνοντας «αρωγός στην όποια προσπάθεια κάνει η Πολιτεία για να ξεριζωθεί η μαφία από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ενώ νωρίτερα είχαν τοποθετηθεί τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ για το γεγονός, αναφέρει τα εξής…

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια βίας σχετιζόμενης με το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε η Πολιτεία να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και να αποφασίσει να το καθαρίσει από τους ποινικούς και τους λαθρέμπορους, από τους στοιχηματζήδες και τους λαθραίους κάθε είδους.

Είναι απαράδεκτη κάθε επίθεση σχετιζόμενη με το ποδόσφαιρο και δυο φορές πιο απαράδεκτη όταν έχει ως θύμα μια γυναίκα, ειδικά στις εποχές που ζούμε.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα σταθεί αρωγός στην όποια προσπάθεια κάνει η Πολιτεία να ξεριζωθεί η ΜΑΦΙΑ από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.