Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Εκλογές: Βουλευτές με την Πλεύση Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας και Τζώρτζια Κεφαλά

Το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατέκτησε 8 συνολικά έδρες στην Βουλή

Η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου μπήκε στο Κοινοβούλιο καθώς έπιασε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου το ποσοστό του 3% που απαιτούνταν, κατακτώντας μάλιστα οκτώ έδρες στην επόμενη Βουλή.

Μάλιστα ανάμεσα στους οκτώ βουλευτές που εξέλεξε η Πλεύση Ελευθερίας είναι ο ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας αλλά και η τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Μπλε», Τζώρτζια Κεφαλά.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, έθεσε υποψηφιότητα με την «Πλεύση Ελευθερίας» και στις βουλευτικές εκλογές του 2019 στην Α’ Πειραιά, ενώ στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου ήταν υποψήφιος στην Α’ Αθηνών, από όπου μετακινήθηκε στον Νότιο Τομέα, όπου και εξελέγη βουλευτής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Από την άλλη η τραγουδίστρια των «Μπλε» ήταν επίσης υποψήφια με την «Πλεύση Ελευθερίας» στις 21 Μαΐου και τελικά εξελέγη στον Δυτικό Τομέα στις 25 Ιουνίου.

Το «ευχαριστώ» του Σπύρου Μπιμπίλα
Μάλιστα ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook ευχαρίστησε όσους βοήθησαν με την «ψήφο τους να μπει στη Βουλή η Πλεύση Ελευθερίας».

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους που μέσα σε δύσκολες συνθήκες αγκάλιασαν τον αγώνα μας για να μπει τελικά η Πλεύση Ελευθερίας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Βουλή. Όπως πάντα μέχρι τώρα θα είμαι δίπλα στους δίκαιους αγώνες των πολιτών και ιδιαίτερα της μεγάλης οικογένειας των καλλιτεχνών για μια αξιοπρεπή, δίκαιη και χωρίς προβλήματα ζωή….Με την Ζωή στην νέα Βουλή ανοίγουμε τον δρόμο για μια ισχυρή αντιπολίτευση υπεράσπισης των πολιτών», έγραψε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.