Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Ανδρέας Μικρούτσικος: Την Δευτέρα η προσπάθεια αποσωλήνωσης

Στην εντατική παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. 

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, σε δηλώσεις μετά το J2US αναφέρθηκε στον παρουσιαστή και όπως είπε αύριο οι γιατροί θα προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν. Χθες η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου αποκάλυψε ότι ταυτοποιήθηκε το μικρόβιο στον πνεύμονα του και λαμβάνει την αντιβίωση που πρέπει.

«Ήμασταν την προηγούμενη εβδομάδα μαζί εδώ με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο J2US. Την Δευτέρα δεν ήρθε στην εκπομπή κι έμαθα για το πρόβλημα που είχε με το αναπνευστικό. Είναι πολύ κρίσιμη η Δευτέρα γιατί ουσιαστικά τότε θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση. Όλοι του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει για άλλη μια φορά. Είναι η τρίτη φορά που μπαίνει στην εντατική. Αλλά ο Ανδρέας είναι νικητής, μαχητής και τον περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψει» περιέγραψε ο συνεργάτης του παρουσιαστή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ο Ανδρέας είναι ο μπαμπάς μας, είναι ο άνθρωπος που θα μου πει στα διαλείμματα ότι δεν πρέπει να υπερτονίσω αυτό και γιατί είπα εκείνο. Με πολύ καλή διάθεση. Εγώ χαίρομαι πάντα στην εκπομπή, όταν έχω διαφορετική γνώμη με τον Ανδρέα και κάνουμε αντίλογο. Είναι ουσιαστικό και καλό για την τηλεόραση, την εκπομπή και τους τηλεθεατές. Μας λείπεις πολύ, τελείωνε ρε, άντε ρε σήκω από εκεί ρε, τελείωνε ρε και γύρνα» ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.