Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Ενθουσιώδης υποδοχή του Τσίπρα στο Κιλκίς – «Εσείς θα βγείτε πρώτος» ■ΒΙΝΤΕΟ

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες στο Κιλκίς

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Κιλκίς στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας έκανε βόλτα σε κεντρικά σημεία της πόλης πολλοί πολίτες τον πλησίαζαν για να ανταλλάξουν θερμές χειραψίες και να του ζητήσουν να φωτογραφηθούν μαζί.

Υπό τον ήχο του συνθήματος «να’ τος, να’τος, ο πρωθυπουργός» και κατά τη διάρκεια της βόλτας του στα κεντρικά σημεία της πόλης, ο κ. Τσίπρας αντάλλαξε θερμές χειραψίες με τους πολίτες, ενώ έβγαλε και πολλές φωτογραφίες μαζί τους.

«Έλεγα κάποτε θα έρθει μία όμορφη μέρα, και ήρθε, ήρθε η όμορφη μέρα», είπε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένας κύριος.

Μία γυναίκα τον πλησίασε και του είπε χαρακτηριστικά «πρόεδρε σε ζορίζουμε, θέλουμε όλοι να σε φιλήσουμε. Σε αγαπάμε πολύ». Μία άλλη κυρία συγκινημένη που έβλεπε από κοντά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ του είπε ότι για καιρό «λαχταρούσε να τον συναντήσει».

Ένας 18χρονος φώναξε από μακριά στον Αλέξη Τσίπρα «κ. πρωθυπουργέ εσείς θα βγείτε πρώτος». 

Στη συνέχεια, οι δυο τους βρέθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα, με τον 18χρονο να λέει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «εμείς είμαστε στήριγμα, εσείς θα βγείτε πρώτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.