Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα πάνε χέρι-χέρι στις εκλογές σε ορισμένες Περιφέρειες και δήμους

Κοινοί υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε Περιφέρειες και δήμους

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  για την Περιφέρεια της Κρήτης η Χαριλάου Τρικούπη θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Σταύρου Αρναουτάκη. 

Τον ισόβιο Περιφερειάρχη του νησιού (που θεωρείται και προσωπικός φίλος του Νίκου Ανδρουλάκη) θα στηρίξει, όμως, και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάτι που έγινε και στις προηγούμενες εκλογές.

Ο Ν. Ανδρουλάκης, επίσης, φέρεται να αποφάσισε πως στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει την υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες την υποψηφιότητα του Γιώργου Πετρίδη θα στηρίξει και ο ΣΎΡΙΖΑ-ΠΣ αρμόδιοι του οποίου είχαν συζητήσει προηγουμένως και με τον Γιώργο Πεταλωτή, τον οποίο και θα στήριζαν εφόσον προκρινόταν για υποψήφιος Περιφερειάρχης από το ΠΑΣΟΚ.

Υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι Περιφερειάρχες που ενδέχεται να συμπέσουν Κουμουνδούρου και Χαριλάου Τρικούπη; Αναμφίβολα ναι!

Ο Σταμάτης Μαλέλης στο Βόρειο Αιγαίο, εφόσον βεβαίως ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος οριστικοποιήσει την υποψηφιότητά του, αποφασίζοντας να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία.

Κοινή στήριξη από τα δυο κόμματα ενδέχεται να έχει και ο πρώην βουλευτής Λάρισας του «Ποταμιού» Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, εφόσον αποφασίσει τελικά να είναι υποψήφιος.

Και ίσως ο κατάλογος να μην εξαντλείται στα παραπάνω πρόσωπα, εφόσον οριστικοποιηθούν οι υποψηφιότητές τους στις Περιφέρειες. 

Και μην αποκλείσετε να υπάρχει υποψηφιότητα και γυναίκας -έκπληξη, που θα στηριχτεί τόσο από τη Χαριλάου Τρικούπη, όσο και από την Κουμουνδούρου.

Οι υποψηφιότητες των δύο κομμάτων φαίνεται να συμπίπτουν και σε αρκετούς δήμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.