Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Τα φιλιά με μυστηριώδη άντρα στη Νέα Υόρκη που δεν είναι ο… Μπραντ Πιτ

 

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψαν οι παπαράτσι

Οι παπαράτσι της Daily Mail «τσάκωσαν» την Έμιλι Ραταϊκόφσκι να φιλάει παθιασμένα έναν μυστηριώδη άντρα κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής βραδιάς στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή – τρεις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ.

Το 31χρονο μοντέλο φαινόταν πιο χαρούμενο από ποτέ καθώς φιλούσε στα χείλη τον γκριζομάλλη άνδρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.


Πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Ραταϊκόφσκι, μητέρα ενός παιδιού, έβγαινε με τον 58χρονο Αμερικανό ηθοποιό Μπραντ Πιτ.

Το μοντέλο φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι, ασορτί παντελόνι και κόκκινες μπότες. Ο άγνωστός άνδρας φορούσε ένα πράσινο σακάκι, μπλουζάκι, τζιν και αθλητικά παπούτσια.


Το διάσημο μοντέλο ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο άλλου χρήστη στο οποίο η γυναίκα ρωτάει: «αν είσαι bisexual, μήπως έχεις έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;».

Η Ρατακόφσκι «απαντά» στο βίντεο δείχνοντας τον δικό της πράσινο βελούδινο καναπέ και χαμογελάει πονηρά στην κάμερα.

Στις αρχές Αυγούστου έγινε γνωστό ότι η Έμιλι Ρατακόφσκι έβαλε τέλος στον γάμο της με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, ο οποίος φέρεται να την απάτησε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.